Catalunya Diari

Lleidart Ensemble porta dissabte a l’Auditori Enric Granados ‘Fora de Sèrie

El repertori inclou músiques de dibuixos animats tan populars com Bola de Drac, Ladybug, Peppa Pig, Arale o sèries com Joc de Trons, Merlí o Nissaga de Poder, entre altres.
Cartell de l'espectacle Fora de Sèrie
Cartell de l'espectacle Fora de Sèrie | LleidaDiari.cat

L'Auditori Enric Granados de Lleida acull dissabte a les 19.00 hores el concert teatralitzat de 'Fora de Sèrie. La música de la pantalla petita' de la formació LleidArt Ensemble.

  

 

LleidArt vol anar més enllà de la música clàssica i per aquest motiu presenta una proposta escenificada amb la direcció artística de Ramon Molins. Nou músics de la formació pujaran a l'escenari a 'Fora de Sèrie' que es va estrenar l'any passat, per interpretar temes com 'Bola de Drac', 'Joc de Trons' o de produccions catalanes, com 'Merlí', 'El cor de la ciutat' o 'Nissaga de poder' i dibuixos animats tan populars com Arale, Bola de Drac, o noves incorporacions musicals com Ladybug, Gumball, Peppa Pig o Shinchan, entre altres.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'espectacle està programat per al dissabte 30 de març

L'espectacle està programat per al dissabte 30 de març a les 19 hores a l'Auditori Municipal i l'entrada costarà 13 euros - 11 euros si s'adquireix de forma anticipada- i 7euros pels estudiants de música i els socis del club Banyetes. El concert està organitzat amb la Paeria i l'Auditori Enric Granados, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya. Entrades a la venda a www.latemporada.cat i a la taquilla de l'Auditori Enric Granados.

 

En aquest espectacle LleidArt Ensemble, formació de cambra resident a l'Auditori Enric Granados, reviu els temes musicals més sonats de la pantalla petita des dels anys 80 fins a l'actualitat. LleidArt vol anar més enllà de la música clàssica i per aquest motiu presenta una proposta escenificada amb la direcció artística de Ramon Molins.

 

Nou músics de la formació pujaran a l'escenari a 'Fora de Sèrie' que es va estrenar l'any passat, per interpretar temes com 'Bola de Drac', 'Joc de Trons' o de produccions catalanes, com 'Merlí', 'El cor de la ciutat' o 'Nissaga de poder' i dibuixos animats tan populars com Arale, Bola de Drac, o noves incorporacions musicals com Ladybug, Gumball, Peppa Pig o Shinchan, entre altres.

 

 

Agrupació de joves músics

LleidArt Ensemble és una agrupació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys. Els seus músics s'han format majoritàriament a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i posteriorment han ampliat els seus estudis en diverses escoles i conservatoris superiors d'alt prestigi europeu. Des de l'any 2013, és grup resident a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

 

Tots els seus projectes tenen un element comú: la creació d'espectacles musicals i visuals de diverses temàtiques. No els fa por embarcar-se en terreny desconegut perquè el que tenen clar és que cada projecte ha de ser únic i diferent. Un altre dels seus objectius, resultat de la seva essència, és fusionar-se amb entitats i artistes d'altres àmbits com el teatre o les arts visuals. Algunes de les seves col·laboracions han estat amb el Centre de Titelles, R. Molins, Zum-Zum teatre, amb els compositors David Esterri i Jordi Nus i amb el director musical Xavier Puig, entre altres.

 

La formació ha realitzat espectacles familiars, com 'El Carnaval dels Animals', 'El Trencanous' o 'El petit piano'; projectes temàtics de música de cambra, com 'Aqua', 'Cartes a Granados' o 'Keep Calm & Merry Christmas', o de música contemporània, com 'Montsech'. El juny de 2017, va estrenar 'Primaveres' a l'Auditori Enric Granados, amb la direcció musical del prestigiós director Xavier Puig.

 Comentaris

envia el comentari