Catalunya Diari

Lleidart Ensemble porta dissabte a l’Auditori Enric Granados ‘Fora de Sèrie

El repertori inclou músiques de dibuixos animats tan populars com Bola de Drac, Ladybug, Peppa Pig, Arale o sèries com Joc de Trons, Merlí o Nissaga de Poder, entre altres.

Cartell de l'espectacle Fora de Sèrie
Cartell de l'espectacle Fora de Sèrie | LleidaDiari.cat

L'Auditori Enric Granados de Lleida acull dissabte a les 19.00 hores el concert teatralitzat de 'Fora de Sèrie. La música de la pantalla petita' de la formació LleidArt Ensemble.

  

LleidArt vol anar més enllà de la música clàssica i per aquest motiu presenta una proposta escenificada amb la direcció artística de Ramon Molins. Nou músics de la formació pujaran a l'escenari a 'Fora de Sèrie' que es va estrenar l'any passat, per interpretar temes com 'Bola de Drac', 'Joc de Trons' o de produccions catalanes, com 'Merlí', 'El cor de la ciutat' o 'Nissaga de poder' i dibuixos animats tan populars com Arale, Bola de Drac, o noves incorporacions musicals com Ladybug, Gumball, Peppa Pig o Shinchan, entre altres.

L'espectacle està programat per al dissabte 30 de març

L'espectacle està programat per al dissabte 30 de març a les 19 hores a l'Auditori Municipal i l'entrada costarà 13 euros - 11 euros si s'adquireix de forma anticipada- i 7euros pels estudiants de música i els socis del club Banyetes. El concert està organitzat amb la Paeria i l'Auditori Enric Granados, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya. Entrades a la venda a www.latemporada.cat i a la taquilla de l'Auditori Enric Granados.

En aquest espectacle LleidArt Ensemble, formació de cambra resident a l'Auditori Enric Granados, reviu els temes musicals més sonats de la pantalla petita des dels anys 80 fins a l'actualitat. LleidArt vol anar més enllà de la música clàssica i per aquest motiu presenta una proposta escenificada amb la direcció artística de Ramon Molins.

Nou músics de la formació pujaran a l'escenari a 'Fora de Sèrie' que es va estrenar l'any passat, per interpretar temes com 'Bola de Drac', 'Joc de Trons' o de produccions catalanes, com 'Merlí', 'El cor de la ciutat' o 'Nissaga de poder' i dibuixos animats tan populars com Arale, Bola de Drac, o noves incorporacions musicals com Ladybug, Gumball, Peppa Pig o Shinchan, entre altres.

Agrupació de joves músics

LleidArt Ensemble és una agrupació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys. Els seus músics s'han format majoritàriament a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i posteriorment han ampliat els seus estudis en diverses escoles i conservatoris superiors d'alt prestigi europeu. Des de l'any 2013, és grup resident a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

Tots els seus projectes tenen un element comú: la creació d'espectacles musicals i visuals de diverses temàtiques. No els fa por embarcar-se en terreny desconegut perquè el que tenen clar és que cada projecte ha de ser únic i diferent. Un altre dels seus objectius, resultat de la seva essència, és fusionar-se amb entitats i artistes d'altres àmbits com el teatre o les arts visuals. Algunes de les seves col·laboracions han estat amb el Centre de Titelles, R. Molins, Zum-Zum teatre, amb els compositors David Esterri i Jordi Nus i amb el director musical Xavier Puig, entre altres.

La formació ha realitzat espectacles familiars, com 'El Carnaval dels Animals', 'El Trencanous' o 'El petit piano'; projectes temàtics de música de cambra, com 'Aqua', 'Cartes a Granados' o 'Keep Calm & Merry Christmas', o de música contemporània, com 'Montsech'. El juny de 2017, va estrenar 'Primaveres' a l'Auditori Enric Granados, amb la direcció musical del prestigiós director Xavier Puig.


Comentaris

envia el comentari