Catalunya Diari

LleidArt Ensemble presenta el seu 'Trencanous' a l’Espai Orfeó

LleidArt Ensemble presenta el seu 'Trencanous' a l’Espai Orfeó| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

LleidArt Ensemble ha presentat aquest dissabte l’adaptació musical que ha fet del conte nadalenc 'El Trencanous', dirigida a petits i grans. Aquesta és la primera de les representacions de l’espectacle a l’Espai Orfeó, que també es pot veure aquest diumenge.

L’espectacle s’ha basat en la Suite d’'El Trencanous', no amb el ballet complet. La música és una reducció de la música original escrita per Txaikovski. L’arranjament musical i la direcció de l’espectacle ha anat a càrrec de Pedro Pardo, director de l’Orfeó Lleidatà.
 
Els músics que interpreten aquesta versió adaptada del conte són: Ariadna Gabarell (violí), Jordi Roure (viola), Daniel Claret (violoncel), Roger Azcona (contrabaix), Neus Puig (violí), Laia Santamaria (clarinet) i Marta Castelló (piano). Pel que fa a la direcció escènica, l’han treballada Pere Farran, Gabriel Solans i Ares Piqué.
 
LleidArt Ensemble és un grup resident de l’Auditori Municipal Enric Granados la temporada 13/14, que va estrenar el seu primer espectacle musical –'El Carnaval dels animals' i el concert poètic 'Aqua'. 


Comentaris

envia el comentari