Catalunya Diari

El lleidatà Jordi Guillem es proclama campió del Mundial de Cuiners d'Hotel

És xef i propietari del restaurant Lo Mam, ubicat a l'hotel Le Meridiem del Vendrell
Imatge de la recollida del premi
Imatge de la recollida del premi | LleidaDiari.cat

El lleidatà Jordi Guillem, xef i propietari del restaurant Lo Mam, ubicat a l'hotel Le Meridiem del Vendrell ha estat el guanyador del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel, junt amb els membres del seu equip Imma Güell i Víctor Herrera.

 

La competició es va celebrar la segona quinzena de setembre en el marc de GastroAntep, Festival Internacional Gastronòmic de Gaziantep, localitat turca propera a la frontera amb Síria. Els cuiners catalans van seduir el jurat amb un menú de tres plats: Sopa de festucs; Albergínia rostida i lletons de xai; i Postres de poma, sumac i raïm.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Alumne de les escoles d'hoteleria de Lleida i Cambrils

Alumne de les escoles d'hoteleria de Lleida i Cambrils, i en permanent formació contínua Jordi Guillem, xef professional, ha enriquit la seva carrera a Europa i al món. La cuina francesa ha caracteritzat bona part de la seva educació culinària inicial i entre les experiències de treball més destacades està el restaurant del Museu Solomon R. Guggenheim. També ha treballat als Estat Units amb xefs amb estrelles als EUA que el van traslladar a Chicago per treballar al Restaurant Grace i Restaurant Elizabeth.

Imatge del cuiner lleidatà, a l'esquerra
Imatge del cuiner lleidatà, a l'esquerra | LleidaDiari.cat

 

 

També et pot interessar...



Comentaris

envia el comentari