Una lleidatana inicia una campanya per a finançar la creació del seu disc

A partir del 9 de novembre s'inicia l'acció de crowfounding

 

El grup de música DWAYNA, compost per una lleidatana resident a la Val d'Aran, inicia aquest divendres una campanya de crowfounding per aconseguir recursos i poder gravar el seu tercer disc 'Contes Sense Llegendes'. Segons han informat a LleidaDiari.cat, "hem decidit fer un pas més enllà i gravar el nostre primer disc de veritat, amb tota la banda i gravat en un estudi com Déu mana. També, si ens dóna els diners, volem gravar i produir el nostre primer videoclip professional". Si aconsegueixen aquesta fita, podran gravar un total de nou cançons-conte, amb una passejada per diversos estils musicals, però amb molta base de rock i blues. Per a realitzar el disc comptaran amb la productora Origami Sound Barcelona, i per a aquesta ocasió, comptaran amb Mikel Bazquez al baix i Sel Llegeix a la bateria, participació que titllen de "gran luxe".

 

"Necessitem finançar una part del projecte, en concret la part de l'enregistrament. La despesa de llogar i desplaçar material, fotògrafs, estudi i allotjar-nos aquests dies", expliquen. A més a més, part dels diners aniran destinats a material de marxandatge i una presentació oficial del disc, del qual, l'entrada només es podrà aconseguir com a recompensa de la campanya. Els integrants de la banda afirmen que porten gairebé un any gestant tot això i apostant per fer una feina ben feta, amb temps i tot el seu afecte. En aquest sentit, celebren que cada vegada se senten més recolzats, noten que són més en els directes, i que no paren d'arribar-los-hi peticions de "per a quan el pròxim".

Una de les seves actuacions
Una de les seves actuacions | DWAYNA

 

És per això, asseguren, que s'han atrevit a demanar una petita col·laboració anticipada, que esperen poder realitzar victoriosos i que sens dubte "intentarem tornar-se de res amb un gran disc". Així doncs, si vols formar part d'aquest projecte i ajudar a DWAYNA a treure el seu disc, només has d'accedir a aquest enllaç web i trobaràs tota la informació que necessites. I tu, els hi ajudes?Comentaris

envia el comentari