Catalunya Diari

La lleidatana Marta González De La Vega guanya un important premi de curtmetratges

La directora ha estat guardonada amb el Greek Film Center Award pel seu tercer projecte de curtmetratge 'The Valdomeros'

Imatge de la recollida del premi
Imatge de la recollida del premi | LleidaDiari.cat

La directora lleidatana Marta González De La Vega ha guanyat el premi més important del 6è Drama Pitching Lab que organitza el Drama International Short Film Festival, el certamen de curtmetratges més important de Grècia i del Sud-est d'Europa.

González de la Vega va ser una de les escollides per participar en el Pitching Lab, un espai de creació i desenvolupament de curtmetratges amb recorregut internacional. Al llarg d'una setmana, els catorze cineastes seleccionats provinents dels Estats Units, Corea, Regne Unit, Grècia, Alemanya, Espanya i Bulgària van desenvolupar els seus respectius projectes i els van presentar davant un panell de productors potencials.

Va presentar el seu tercer projecte de curtmetratge 'The Valdomeros'

La jove cineasta va presentar el seu tercer projecte de curtmetratge 'The Valdomeros', ambientat a la postguerra asturiana. El guió s'inspira en la història real de la família que va marcar el destí de la localitat costanera de Llastres: els Victorero. Sis germans, una fortuna feta a Mèxic i un poble enfonsat en la misèria són l'escenari d'aquest drama històric que es rodarà el pròxim 2020.

El Greek Film Center, membre fundador de l'European Film Promotion i principal entitat cinematogràfica a Grècia, ha valorat positivament l'originalitat i la singularitat del projecte i ha decidit atorgar el premi més abundós del certamen a la jove lleidatana, que se situa en primer lloc respecte als altres dos guanyadors: 'An Unfortunate Privilege', projecte procedent de Los Angeles, i 'Wild Child', que es rodarà a Hong Kong.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari