Catalunya Diari

Les lleidatanes Dos de Lis presenten el seu darrer treball 'Empremtes' a l'Auditori

En el marc de la programació de La Temporada Lleida i inclòs dins els actes programats al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

Imatge de les artistes Dos de Lis
Presenten el seu darrer treball “Empremtes” a l’Auditori Municipal Enric Granados | LleidaDiari.cat

Dos de Lis presenta el divendres, 6 de març, a les 20.30 hores, el seu darrer treball 'Empremtes', una fusió entre música i poesia a l'Auditori Municipal Enric Granados en el marc de la programació de La Temporada Lleida i dins dels actes programats al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Dos de Lis, format per dues lleidatanes, Roser Farré al violí i Laura Fontanals a la guitarra clàssica, fruit de l'amistat i l'interès per la música, presenten el seu primer projecte amb l'objectiu de profunditzar amb el repertori i descobrir-lo. En aquest concert es combinen clàssics europeus amb música d'arrels populars i contemporànies catalanes.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Conceptes com l'adversitat, l'amor, l'enyor, la tradició i el desamor

Al llarg del recital tracten conceptes com l'adversitat, l'amor, l'enyor, la tradició i el desamor i ho fan amb música de compositors com Paganini, Granados, Falla... i les seves obres dialoguen amb versos d'autors com Palau i Fabre, Janer Manila... Les entrades (11 € la general i 9 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari