Catalunya Diari

La llibreria de Lleida que cada dia explica per telèfon un conte infantil

Els interessats només han de veure el vídeo a través del seu perfil d'Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Qui s’ha fet pipí al Mississipi?”

Una publicación compartida por El Genet Blau (@llibreriaelgenetblau) el

Les iniciatives per a fer més suportable el pas dels dies des de casa no paren d'arribar. Ara, ho fa la llibreria lleidatana El Genet Blau, la qual, ha encetat una activitat de lectura de contes infantils a través del telèfon. D'aquesta manera, pretenen entretenir una estona els més petits de casa i alleugerir el pes dels pares de no saber què fer per a ocupar totes les hores del dia.

El contacontes va començar aquest dilluns amb l'explicació de 'Papa, em regales un dinosaure?' i, aquest dimarts, han seguit amb 'Qui s'ha fet pipí al Mississipi?'. Així doncs, totes aquelles famílies que vulguin passar una bona i didàctica estona des de casa només han d'anar fins al perfil d'Instagram de la llibreria i gaudir cada dia d'un nou conte.

L'hora d'emissió és a les 11.00 hores del matí, això no obstant, si no s'arriba a temps, es pot tornar a visionar des del mateix perfil, ja que es queda guardat el vídeo com una nova publicació. Una bona iniciativa que alegra els matins de cada dia més i més infants lleidatans.

Bluescape Room Lleida crea una activitat per a entretenir a les famílies confinades

Una altra bona opció per a gaudir dels dies a casa arriba de la mà de l'empresa lleidatana Bluescaperoom, la qual, ha organitzat una activitat prevista per aquesta tarda. Des del seu perfil d'Instagram els participants podran anar comentant el vídeo amb les solucions dels enigmes que es vagin plantejant perquè el personatge que surti en el vídeo pugui dur a terme les accions. Segons han explicat a LleidaDiari.cat, l'objectiu d'aquesta iniciativa és totalment didàctic i lúdic i, a més a més, els enigmes tractaran sobre els hàbits de prevenció del coronavirus.

Cal destacar que els participants podran ser de qualsevol edat, ja que alguns dels enigmes necessitaran l'enginy i ajuda dels adults. No us ho penseu dues vegades i si vosaltres també voleu convertir la vostra casa en un laboratori en cerca de la vacuna que ajudi a vèncer el virus, només heu de connectar-vos, seguir les seves instruccions i gaudir.


Comentaris

envia el comentari