Catalunya Diari

La Llotja, l'Escorxador i l'Auditori de Lleida programen 63 concerts i espectacles de gener a juny del 2018

Una de les novetats de la temporada és la unificació del sistema de ticketing o venda creuada d'entrades entre els tres equipaments culturals

LaTemporada, la programació d'arts escèniques i música que unifica l'oferta del Teatre de la Llotja, l'Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l'Escorxador posarà a la venda 38.370 entrades per als 63 concerts i espectacles (teatre, dansa, circ, cabaret, familiars, òpera, musicals) que els tres equipaments de la ciutat de Lleida han programat entre els mesos de gener i juny del 2018. Una de les novetats de la temporada és la unificació del sistema de ticketing o venda creuada d'entrades, que es podran adquirir a qualsevol dels tres equipaments. També s'han creat packs promocionals i abonaments com ara el pack familiar d'arts escèniques, que inclouen diferents espectacles dins un mateix àmbit. 

Entre els espectacles i produccions que es podran veure a la capital del Segrià, destaquen, 'Sugar' (Con faldas y a lo loco. El Musical), 'Bodas de sangre', 'Frankenstein', 'Cyrano i Othelo', 'Mur' o 'La edad de la ira', entre molts altres.  L'òpera escenificada seguirà al Teatre de la Llotja, mentre que el Teatre de l'Escorxador acollirà una retransmissió en directe des del Gran Teatre del Liceu de 'Manon Lescaut', dins el programa Liceu a la Fresca, per tercer any consecutiu a la capital del Segrià. Per la seva banda, l'Auditori Enric Granados acollirà grans formacions com són l'Orquestra Simfònica del Vallès, Xavier Sabata & Vespres d'Arnadí o l'OBC, així com el cicle de concerts amb l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

Noms propis com Ara Malikian, Sergio Dalma, Jorge Drexler, Los Vivancos, Justo Molinero, Lolita, Lluís Homar, Vicky Peña, Clara Segura, Nora Navas, Joel Joan, Àngel Llàcer són alguns dels que passaran per Lleida aquesta temporada vinent. Una de les novetats de LaTemporada és la unificació del sistema de ticketing o venda creuada que permetrà que en qualsevol dels tres equipaments es pugui comprar l'entrada per a qualsevol espectacle de LaTemporada, ja sigui al Teatre de la Llotja, al Teatre de l'Escorxador (Espai 3 i Cafè del Teatre) o a l'Auditori Enric Granados. En concret, s'han posat a la venda un total de 38.370 butaques amb entrades a partir de sis euros.

 

A més, cal recordar que els menors de 29 anys tenen un descompte del 50% als espectacles municipals, iniciativa del Pla Local de Joventut de Lleida 2016-20. D'altra banda, també s'han creat packs promocionals i abonaments com ara el pack familiar d'arts escèniques, que inclou quatre espectacles per un preu total de 20 euros o l'abonament familiar de l'Auditori, amb quatre concerts per 29 euros.


Comentaris

envia el comentari