Catalunya Diari

La Llotja preveu acollir 22 espectacles i 7 congressos en el primer semestre de 2021

El Consell d'Administració del Centre de Negocis i Convencions ha aprovat el pressupost per l'any vinent

Imatge d'arxiu del teatre de la Llotja de Lleida
La Llotja preveu acollir 22 espectacles i 7 congressos en el primer semestre de 2021 | LleidaDiari.cat

El palau de congressos de la Llotja de Lleida manté l'activitat, a pesar dels efectes de la pandèmia de la Covid-19 i preveu acollir un total de 22 espectacles i 7 congressos durant la primera meitat de l'any 2021, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Així s'ha explicat aquest matí en la reunió del Consell d'Administració del Centre de Negocis i Convencions, ens propietari i gestor de la Llotja, que ha estat presidit pel tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà. El consell del CNC ha aprovat, amb 6 vots a favor i 3 abstencions, el pressupost per a l'any vinent, que incorpora una reducció del 30% dels ingressos previstos, fruit de l'impacte de la pandèmia en el sector dels congressos, esdeveniments i espectacles.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les mesures de seguretat sanitària adoptades al palau de congressos

Durant la reunió s'han posat de manifest les mesures de seguretat sanitària adoptades al palau de congressos, que han permès mantenir l'activitat durant el 2020 i mitigar en part l'impacte de la pandèmia. Entre els actes que s'hi han dut a terme hi ha les Jornades de Donants de sang, la Marató Donants de sang, els tests serològics sobre la incidència de la Covid-19 a personal municipal i les classes a alumnes de dret de la UdL durant el quart trimestre.

«Valoro molt que en una situació com la que vivim, la Llotja ha seguit activa, s'ha apropat a la societat i a la ciutat i ha seguit sent un referent, malgrat que s'han anul·lat molts dels congressos i actes que teníem previstos», ha destacat Cerdà.

Quatre espectacles a la programació de tardor de la Temporada d’Arts Escèniques de La Unió d'Alpicat

La Temporada d'Arts Escèniques de La Unió d'Alpicat ja té tancada la programació per aquesta tardor, en la que oferirà quatre espectacles al llarg del darrer trimestre de l'any. El diumenge 8 de novembre a les 18.00 hores serà el torn per a 'Il·lia', una proposta a càrrec de Miscel·lània Teatre. Es tracta, concretament, de la seva segona creació, un espectacle familiar que ens mostra el viatge de la Lia, una nena que vol fugir de l'illa de plàstic on viu, i anirà en cerca de noves maneres de viure. Un viatge que ens parlarà de la terra, i de com la cuidem i la destrossem.

La tercera cita arribarà el dissabte 21 de novembre amb Zero en Conducta i 'Eh man eh', guardonat amb diversos premis. Antigament, la tribu dels Cheyenne anomenava Eh man hé! a les persones amb diversos esperits. Ignorant la seva condició de titella, en Nolan es pregunta: Què em mou? Cinc actors, ballarins i titellaires són els esperits que li donen vida, emocions i imaginació i ens demostren que l'ànima dels titelles no és tan diferent de la de les persones.

Per acabar la tardor, el diumenge 13 de desembre visitarà La Unió l'obra 'Kl'aa, la teva cançó', amb Inspira Teatre. Es tracta d'una experiència visual i sonora a través de la veu per a nadons (0-5 anys) i les seves famílies. Un viatge musical de l'infant en la descoberta del món. D'aquest espectacle se'n realitzaran dues passes amb els aforaments limitats a les 17.00 i a les 18.30 hores.


Comentaris

envia el comentari