Catalunya Diari

Lo Pau de Ponts anuncia que publicarà el seu primer disc

El jove de la Noguera ha estat nodrint-se de la música de Llatinoamèrica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@creamusicbcn

Una publicación compartida por Pau Pinós Bergé (@lopaudeponts) el

Al mal temps, bona cara. I d'això s'encarrega, en gran part, la cultura d'aquest país. I si parlem de cultura lleidatana, no hi ha dubte que Lo Pau de Ponts és un dels referents.

Sempre amb l'humor com a bandera i amb la justícia social com a base de les seves lletres, aquest jove artista de la Noguera ha anunciat que, per primera vegada, ben aviat sortirà a la venda el seu primer disc.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un pas qualitatiu a la seva carrera professional

Fa molt temps que publica les seves cançons a la plataforma Youtube, però ara està preparat per a fer un pas qualitatiu a la seva carrera professional i treure una sèrie de temes en format disc. D'aquesta forma, podrà plasmar tot el que ha pogut aprendre durant la seva estada a Llatinoamèrica, un viatge el qual l'ha nodrit de nous ritmes i formes de veure i entendre la música. Així doncs, tots els seguidors de Lo Pau de Ponts estan d'enhorabona i ara només caldrà esperar la data de publicació d'un disc que, de ben segur, no deixarà ningú indiferent.

'Mos agrada el postureo', la nova cançó de l'estiu de Lo Pau de Ponts

Lo Pau de Ponts va tornar a sorprendre el passat estiu a tots els seus seguidors amb una cançó plena de ritme i bona energia. En el tema es parlava de les hores que passa la ciutadania davant unes pantalles que han deixat enrere els tradicionals jocs infantils als parcs, i les llargues conversacions a la fresca cap el vespre. La mare de Lo Pau de Ponts es converteia en el fil conductor d'un vídeo que compaginava escenes d'aquest mateix poble la Noguera, amb altres d'estudi alegres i estiuenques.

Com no podia ser d'una altra manera, el toc d'humor havia d'estar present en el vídeo del jove cantant i, en aquest cas, ho va afegir amb divertides imatges que convidaven a ballar i gaudir més que mai d'una de les èpoques de l'any més esperades. Per aquella ocasió Lo Pau de Ponts va decidir versionar la cançó 'La Plata' de Juanes. Encara no l'heu escoltat? Us la recomanem!


Comentaris

envia el comentari