Catalunya Diari

'Mos agrada el postureo', la nova cançó de l'estiu de Lo Pau de Ponts

L'artista lleidatà ha decidit en aquest aocasió versionar la cançó 'La Plata', del cantant Juanes

La música de Lo Pau de Ponts és un imprescindible pels estius dels lleidatans. El seu ritme, la seva melodia i, sobretot, les seves lletres, fan més amens els sufocants dies d'estiu. Després de diversos meses sense delectar als seus fans, Lo Pau de Ponts arriba amb una nova cançó: 'Mos agrada el postureo'. 

En un treballat videoclip en el qual apareix la seva mare, el jove artista fa una crítica divertida sobre la quantitat d'hores que passa avui en dia la societat davant el mòbil. Des de nens petits, fins a persones grans.

Una versió de la cançó de Juanes

Tothom passa les hores davant unes pantalles que han deixat enrere els tradicionals jocs infantils als parcs, i les llargues conversacions a la fresca cap el vespre. La mare de Lo Pau de Ponts es converteix en el fil conductor d'un vídeo que compagina escenes d'aquest mateix poble la Noguera, amb altres d'estudi alegres i estiuenques. 

Com no podia ser d'una altra manera, el toc d'humor havia d'estar present en el vídeo del jove cantant i, en aquest cas, ho ha afegit amb divertides imatges que conviden a ballar i gaudir més que mai d'una de les èpoques de l'any més esperades. Per aquesta ocasió Lo Pau de Ponts ha decidit versionar la cançó 'La Plata' de Juanes. Us advertim que, si l'escolteu, no podreu parar de cantar-la. Ballem l'estiu amb art lleidatà? Som-hi!

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari