Catalunya Diari

'Lo pintor de Ponent' mostra els seus olis durant el febrer a la Fecoll

En horari de dilluns a dijous 9.30-14h. i de 17-20h. i els divendres de 9-14h, amb entrada lliure

La sala Manolo Calpe de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol acull, durant tot el mes de febrer, una exposició d'olis sobre fusta d'en Robert Díaz, conegut com 'Lo pintor de Ponent'.

Díaz (Lleida, 1964) és un artista autodidacte i, en aquesta mostra, plasma una sèrie de paisatges, bodegons i natures mortes que es complementen a la perfecció amb altres obres que reprodueixen diferents angles de la Seu Vella de Lleida. L'exposició es pot veure durant tot el mes de febrer a la Fecoll, en horari de dilluns a dijous 9.30-14h. i de 17-20h. i els divendres de 9-14h, amb entrada lliure.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Fecoll convoca el concurs de cartells de l'Aplec del Caragol de Lleida

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) convoca el concurs de cartells del XLI Aplec del Caragol que se celebrarà a Lleida del 22 al 24 de maig de 2020. El concurs estableix un únic premi de 1.041 euros per l'obra guanyadora i el termini de presentació d'originals és el 3 d'abril de 2020, a les 19 hores, a la seu de la Fecoll (C/Obradors, 2).

El tema del cartell ha de fer referència a l'Aplec del Caragol de Lleida amb el text: XLI APLEC DEL CARAGOL. Lleida 22, 23 i 24 de maig de 2020. Les obres han de tenir 48 cm d'ample (base) per 64 cm d'alçada (48×64). Caldrà afegir a aquestes mesures un marge en blanc de 4 cm envoltant tot el dibuix que configura el cartell. Per tant les mesures totals són de 56cm×72cm.

La tècnica i el nombre de colors és lliure

La presentació del cartell ha de ser muntat sobre suport rígid tipus cartó ploma. La tècnica i el nombre de colors és lliure, però sempre que es pugui reproduir en quadricromia. Juntament amb el cartell cal lliurar una còpia de l'original en suport informàtic. El veredicte del jurat, format per un representant de la junta directiva de la Fecoll, persones representatives del món de les arts plàstiques, el disseny o la cultura lleidatanes i el guanyador de l'any passat; es donarà a conèixer a l'abril en el decurs de la segona assemblea de colles prèvia a la celebració de l'Aplec. El jurat podrà declarar desert el premi.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari