Catalunya Diari

L'obra de teatre 'El Rei Lleó' arriba a Lleida de la mà de L'Acudit

L'obra de teatre 'El Rei Lleó' arriba a Lleida de la mà de L'Acudit| Redacció - Fotografia: Teatre L'Acudit

actualment celebra 30 anys d’existència

Els beneficis que es treguin aniran destinats a finançar el programa d’Estades Terapèutiques dels usuaris del Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe d’ASPID per a l’any 2014. El preu de l’entrada és de 10 euros (adults) i 5 euros (infants).

L’obra de teatre 'El Rei Lleó', basada en el clàssic de Shakespeare, Hamlet, i també en el conegut film de Disney, posa en escena 70 actors i actrius que van des dels 5 fins als 40 anys. La música i les veus, en rigorós directe, intenten traslladar al públic enmig de la sabana africana on té lloc la història del rei Mufasa i el seu fill Simba.

El Programa d’Estades Terapèutiques del Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe d’ASPID té per objectiu oferir als usuaris del centre l’oportunitat de gaudir d’unes vacances en un entorn segur, però alhora inclusiu i normalitzat. El programa combina la realització d’activitats d’oci i diversió, de descans i de gaudir del temps de lleure, i ofereix també la possibilitat de fer noves descobertes, tot això fora de l’àmbit familiar habitual.


Comentaris

envia el comentari