Catalunya Diari

L'obra Joan Pera Capri, per Sant Esteve a Lleida

L'obra Joan Pera Capri, per Sant Esteve a Lleida| Redacció - Fotografia: Teatre de la LlotjaDesprés de l’èxit de Violines y Trompetas el passat 29 de setembre, en Joan Pera es va posar l’objectiu de poder tornar aviat amb el seu nou show, 'Joan Pera Capri', i gaudir del caliu del públic de Lleida una vegada més, com ell sempre diu "Aquí em sento com a casa!".

Joan Pera Capri recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor i humorista català Joan Capri (1917-2000), com 'El Pobre González', 'Nàufrags', 'El Matrimoni' o 'El Maniàtic', juntament amb la versió del mateix Pera d’'El Casament'.

La ironia amable però incisiva de Joan Capri el van convertir en una caricatura del català urbà mitjà que va fer riure a diverses generacions. El seu deixeble Joan Pera li dedica en un sentit homenatge que recordarà vells temps. Els dos han divertit la societat civil catalana, cadascú a la seva manera, però aquesta vegada Pera fusiona el seu talent amb els monòlegs i el posat de Capri. Dos emblemes de l’humor català en un únic teatre, units en la comesa d’entretenir, divertir i fer que passem una bona estona en una comèdia de gran qualitat protagonitzada pel nostre celebrat i en entranyable actor de l’escena catalana, el mític Joan Pera.

Teatre de la Llotja, 26 de desembre
PIPPI LANGSTRUMP, EL MUSICAL a les 18.00 hores
Preu General 19 euros
Preu Amic 14 euros
Preu Grup 11 euros
Butaca Jove 4,75 euros

JOAN PERA CAPRI a les 20.30 hores
Preu General 28 euros
Preu Amic 22 euros
Preu Grup 19 euros
Butaca Jove 7 euros

Entrades ja a la venda a www.teatredelallotja.cat i a la taquilla, de dilluns a dissabte, de 17.00 a 21.00 hores.


Comentaris

envia el comentari