Catalunya Diari

L'obra «Plors de cocodril» arriba a l'Escorxador de Lleida per retrobar el públic amb la infància

El dissabte 10 de març es podrà veure en sessió doble «Plors de Cocodril», una obra de la companyia infantil La Pera Llimonera

Un moment de l'obra
Un moment de l'obra | LleidaDiari.cat

«Plors de cocodril» explica la història d'un electricista que es cola per error en l'habitació dels nadons d'una escola bressol per canviar una bombeta. Després de trencar aquest silenci, es veurà obligat a tornar a adormir als «cocodrils».

L'espectacle infantil de la companyia teatral La Pera Llimonera, que es representarà el dissabte 10 de març en sessió doble a les 17 i a les 18.30 hores al Teatre de l'Escorxador de Lleida, planteja la necessitat d'explicar històries de cocodrils, germans i jocs per recuperar i retrobar la infància i el nen que viu al nostre interior. «Plors de cocodril» proposa eliminar la barrera que s'ha creat entre els adults i els infants. Coproduïda pel Teatre de l'Escorxador, l'obra oferirà sessions escolars el dimecres 7, dijous 8 i diumenge 9 de març.

Els espectacles de La Pera Llimonera es caracteritzen pels jocs teatrals de joglars, «clowns», bufons, en els quals s'utilitza la improvisació com a base de la creació amb l'objectiu d'arribar un públic de totes les edats. El preu de l'entrada és de deu euros, sis si és reduïda.


Comentaris

envia el comentari