Catalunya Diari

L’OJC inaugura temporada a l’Auditori Municipal Enric Granados

L’OJC inaugura temporada a l’Auditori Municipal Enric Granados| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida inaugura la seva temporada a l’Auditori Municipal Enric Granados, el proper diumenge,dia 25 d’octubre a les 19.00 hores. Aquest concert és el primer dels tres que l’OJC oferirà aquesta temporada tardor a l’Auditori, que celebra els seus vint anys.

La formació orquestral sota la direcció d’Alfons Revertè oferirà un tast musical de grans compositors al públic assistent i Encarna Monzò interpretarà com a solista el oboè.
 
L’OJC interpretarà el Divertimento de W.A. Mozart, el Concerto a cinque per a oboè i cordes d’ Albinoni i la Simfonia Inacabada de Schubert. El director Alfons Reverté asegura que el públic podrá gaudir d’alguna sorpresa més.
 
El cicle de concerts de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell a l’Auditori Municipal Enric Granados continuarà amb un segon concert el dia 21 de novembre. En aquesta ocasió la Julià Carbonell convidarà a l’Orquestra Camerata XXI i oferiran un concert amb el títol 'Appalachian Spring: Visions del Segle XX'.
 
Finalment, L’OJC tancarà la temporada de l’Auditori el diumenge, 13 de desembre amb Albert Guinovart i els seus tangos. La Julià Carbonell, amb les exitoses versions simfòniques dels grans tangos fetes per l’Albert Guinovart, presentarà una vetllada tanguera amb tot el sabor argentí. L’OJC i el propi Albert Guinovart al piano, juntament amb la veu de la Laura Simó i el bandoneó de l’argentí Marcelo Mercadante, transportaran el públic al Buenos Aires més apassionat. El preu de les entrades de tots els concerts de l’OJC a l’Auditori és 12 euros i la reduïda, de 10.
 
Les entrades es poden adquirir a la Taquilla de l’Auditori Enric Granados, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores. També es poden comprar mitjançant el lloc web de l’Auditori. Els dies del concert la taquilla obrirà dues hores abans.


Comentaris

envia el comentari