Catalunya Diari

Lola Herrera visita Lleida amb l'obra ‘Cinco horas con Mario’

Just 40 anys després de la seva primera representació al novembre de 1979, arriba a Lleida aquest clàssic de Delibes

Imatge promocional de l'obra
Imatge promocional de l'obra | Daniel Diceta

Lola Herrera protagonitza 'Cinco horas con Mario', un clàssic de Delibes que arriba diumenge al Teatre de la Llotja de Lleida, 40 anys després de la seva primera representació el novembre de 1979.

L'actriu ha interpretat el paper de Carmen Sotillo amb 44, 66 i 84 anys, un fet excepcional en el món del teatre. 'Cinco horas con Mario', de Sabre Produccions i Pentación Espectáculos, porta al públic al març de 1966. Carmen Sotillo acaba de perdre el seu marit Mario de forma inesperada.

Emprèn al 2018 la gira que ara arriba a Lleida

Un cop les visites i la família han marxat, ella sola vetlla durant l'última nit el seu marit i inicia amb ell un monòleg-diàleg en el qual descobrim les seves personalitats i els conflictes del seu matrimoni. El 2016, amb motiu del 50è aniversari de la publicació de l'obra, es reposa Cinco horas con Mario per tercera vegada (la primera, el novembre de 1979; la segona, el 2001), i emprèn al 2018 la gira que ara arriba a Lleida.

Les entrades (20€ la general i 16€ la reduïda) es poden comprar als webs de LaTemporada Lleida i Teatre de la Llotja, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

Imatge promocional de l'obra
Imatge promocional de l'obra | Daniel Dicenta

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari