Catalunya Diari

L’Orquestra Julià Carbonell interpreta Sibelius i Bizet a l’Auditori Enric Granados

L’Auditori encara la recta final dels concerts de primavera

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, dirigida per Alfons Reverté, interpretarà aquest pròxim diumenge dia 27 de maig a l’Auditori Municipal Enric Granados un concert amb obres dels compositors Jean Sibelius i Georges Bizet. El programa ofereix un marcat contrast entre la música del nord, de l’Europa del fred, i la del sud, de l’Europa assolellada. S’inicia amb Pelleas et Melisande, Op.46, del finlandès Sibelius, una bellíssima versió d’aquesta història d’amor prohibit, i continua amb la Simfonia Núm. 1 en Do Major una obra primerenca i lluminosa del romàntic Bizet. El concert s’iniciarà a les 19.00 hores i el preu de les entrades és de trezte euros, la reduïda, onze i els Amics de L’OJC podran gaudir de l’entrada a set euros. Les entrades es poden comprar a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores i mitjançant el lloc web.

L’Orquestra Julià Carbonell interpretarà Sibelius i Bizet a l'Auditori
L’Orquestra Julià Carbonell interpretarà Sibelius i Bizet a l'Auditori | LleidaDiari.cat

L’OJC tanca d’aquesta manera el cicle de concerts a l’Auditori Municipal Enric Granados iniciat el passat mes de gener. Els pròxims esdeveniments que acollirà l’Auditori fins a l’estiu són els següents:

- Concert en record a Lluís Virgili i Farrà «Cançons populars dels Pirineus», a càrrec del Cor de Cambra de l’Auditori, el dissabte, 2 de juny a les 20.00 hores.

- «5 de Gospel», a càrrec del Cor Veus.Kat, el diumenge, 3 de juny a les 19.00 hores.

- «Llum, ombres i pregària», del Quartet Teixidor, el el dijous, 7 de juny a les 20.30 hores.

- «Beethoven i Prokòfiev: del Classicisme Al Neoclassicisme», amb la violoncelista Laia Terré i el pianista Ramon Andreu, el dijous 21 de juny a les 20.30 hores

- La gran final del 23è Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes, el dissabte 30 de juny a les 19.00 hores. 


Comentaris

envia el comentari