Catalunya Diari

Lucia Fumero en concert el 10 d’abril a l’Espai Orfeó, dins el cicle Espai Jazz

La pianista i cantant presentarà el seu nou disc ‘Universo normal’

Imatge de Lucía Fumero
Lucia Fumero en concert el 10 d’abril a l’Espai Orfeó, dins el cicle Espai Jazz | LleidaDiari.cat

Estils d'arreu han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. Ara estrena disc i projecte propi, amb música original que va d'un lloc a l'altre plena de vitalitat i aire fresc. La base del seu univers s'arrela al folklore i es transforma a través d'un bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz.

En resulten colors únics i singulars. Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s'expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan compon, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable. Actuarà a trio, juntament amb el Martín Leiton (contrabaix i leona) i Juan Rodríguez Berbín (bateria).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

'Universo normal' es publicava el novembre de 2020 en format digital i CD com a Vol. 1 de Seed Jazz, la nova línia discogràfica de Seed Music, juntament el segon volum de la col·lecció, del trompetista Òscar Latorre. https://www.youtube.com/watch?v=vzK3WH1lrfs&feature=emb_imp_woyt

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Suport i col·laboradors

La programació de l'Espai Acústics i l'Espai Jazz és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Institut Nacional d'Arts Escèniques i de la Música, l'Obra Social la CaixaSupsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.


Comentaris

envia el comentari