Catalunya Diari

Les Mademoicelli oferiran un concert el pròxim dia 4 al CaixaForum Lleida

L’activitat forma part del cicle Audicions íntimes

Les Mademoicelli són un quartet de violoncels format l'any 2016 per quatre dones unides amb la voluntat de gaudir i crear espectacles que apropin la música a tota mena de públic d'una manera lúdica i divertida.

 

Les membres del grup s'han format a les universitats de Berlin, Londres, Basilea, París, Amsterdam, Graz i en centres tan prestigiosos com el Conservatori Superior del Liceu i l'ESMUC e Barcelona.

 

Al llarg de la seva carrera artística han estat premiades en els concursos El Primer Palau, Concurs Internacional de Llanes, Concurs de Música de Cambra Ecoparque de Transmiera, Concurs Internacional de Música de Les Corts, Concurs Nacional Ciutat de Xàtiva i Concurs de Música Arjau, entre d'altres. La seva proposta musical la defineixen amb una cita del compositor Astor Piazzola: «Sóc home de tango. La meva música fa pensar als que estimen al tango i als que els agrada la bona música».

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Forma part del cicle Audicions Íntimes

L'activitat forma part del cicle Audicions Íntimes, on els concerts es converteixen en sessions especials per compartir la visió dels intèrprets sobre la música i acostar-los al públic. Un format innovador que integra el públic al recital a través d'un diàleg íntim i distès. El cicle Audicions Íntimes és una nova manera d'acostar els artistes a l'espectador, reafirmant així el compromís de CaixaForum Lleida per la divulgació musical i per entendre l'univers musical dels artistes.

 

En la programació del cicle es podrà conèixer un seguit de propostes musicals de diferents estils que permetrà al públic endinsar-se en cadascun d'ells per obtenir una visió més privilegiada i propera de la música. Una ocasió imprescindible per aquells amants de la música que vulguin conèixer millor la vessant més personal dels artistes i la música que interpreten.

 

Un presentador de luxe

Les sessions estaran presentades pel periodista, musicòleg i crític musical Xavier Chavarria, que compta amb una llarga experiència com a realitzador, locutor i guionista de l'emissora Catalunya Música (CCMA), on fa programes d'entrevistes i crítica musical d'actualitat.

 

A més, Chavarria també imparteix classes i tallers de divulgació musical i és membre del jurat en diversos concursos musicals del país. Un presentador de luxe per introduir les sessions dels artistes d'aquest nou cicle que es presenta com una cita ineludible per als melòmans de la música més eclèctica.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari