Catalunya Diari

El mag Adriaco porta dissabte a Lleida l'espectacle 'Un viatge per Broadway'

Un espectacle que trenca amb els estereotips dels espectacles de màgia habituals

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Aquest dissabte 19 d'octubre, arriba, al Teatre de l'Escorxador, el show de l'any: 'Un viatge per Broadway', una nova producció del Mag Adriaco que s'estrenarà en exclusiva a Lleida. Un espectacle que combina la màgia i l'humor amb els millors musicals de Broadway i Hollywood que et permetran reviure aquells moments des de la cadira del teatre.

Un espectacle que trenca amb els estereotips dels espectacles de màgia habituals i on tots els espectadors podran realitzar jocs de màgia amb els telèfons mòbils. Després d'un llarg procés, el Mag Adriaco arriba als teatres amb la intenció de renovar la visió de la màgia i aportar-li un caire modern i innovador.

Un joc de màgia inèdit

En aquest espectacle, el Mag Adriaco mostrarà als espectadors un joc de màgia inèdit i creació pròpia de la companyia on aconseguirà transportar-se a un altre país en directe des del mateix teatre i assegura poder demostrar que ho ha fet.

Un espectacle que recordaràs tota la vida i que després de l'estrena a Lleida iniciarà una gira arreu del país. Si vols riure, passar-ho bé, sentir-te com si fossis en un teatre de Broadway i veure molta màgia, el pròxim 19 d'octubre a l'Escorxador podreu gaudir d'un espectacle excepcional a càrrec del Mag Adriaco.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari