Catalunya Diari

El Mag Stigman comparteix trucs ‘on line' durant els dies de confinament

Els jocs de manipulació de cartes formen part del seu darrer espectacle, que combina màgia i circ, i està adreçat a un públic familiar

El Mag Stigman continuarà fent els seus trucs de màgia, tot i el període de confinament. Durant aquests dies de reclusió, compartirà els seus vídeos de jocs de manipulació de cartes a les seves xarxes socials.

El Mag Stigman explica que aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de distreure la gent en aquests dies complicats, en els quals tothom s'ha de quedar a casa. Els números de màgia que mostrarà formen part del seu darrer espectacle 'El Circ dels Impossibles', un 'show' molt participatiu, en el qual combina màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i molta música.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Evoca la història real d'un famós circ

Stigman evoca la història real d'un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, Stigman intenta que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.

Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l'abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.


Comentaris

envia el comentari