Catalunya Diari

El mag Xema Solé ofereix trucs de màgia per WhatsApp durant el confinament

La idea és oferir aquest servei mentre duri el confinament

El mag lleidatà Xema Solé
El mag lleidatà proposa per fer màgia des de la plataforma WhastApp | LleidaDiari.cat

L'actor, monologuista i mag lleidatà Xema Solé Solà, s'ofereix per a realitzar trucs de màgia amb participació de l'interlocutor a través del vídeo conferència de WhatsApp.

Es tracta d'una iniciativa nova, pionera i única fins ara en l'àmbit mundial, i a més de forma gratuïta, i tan simple com enviar un mail a través de la seva pàgina web www.xema.es. Cal indicar que per facilitar al màxim i evitar qualsevol possible cost, Xema fins i tot s'ofereix a parlar ell en una franja horària que tu pots triar lliurement, sempre seguint un rigorós ordre de demanda. El pronòstic és que està oferta màgica i lúdica, estigui en actiu fins al pròxim 26 d'abril, tot i que amb tota probabilitat, es prolongarà mentre duri el confinament, establint els ajustos tècnics que el projecte vagi demanant al llarg d'aquesta primera setmana de desenvolupament.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La dinàmica a seguir

Està previst realitzar trucs de màgia en què el demandant hagi de participar activament, bé escollint una carta, pensant un nombre, seleccionant un color, o qualsevol altra activitat que li involucri directament a la rutina màgica. Segons ens indica el mateix Xema Solé Solá - «el que pretenc és donar la sensació que estem en un local realitzant un espectacle, i la persona que ha sol·licitat el servei és un membre del públic que vora tot el que està passant, garantint que no hi ha cap mena de trucatge telefònic, ni de cambra».

«La idea és convertir el canal de WhatsApp en una realitat virtual, que s'aproximi en tot el possible a la realitat física que ens oferiria qualsevol mena d'esdeveniment», i afegeix el mateix mag. «És per aquest motiu que en les últimes setmanes pensant ja en aquest projecte, he treballat en una sèrie de jocs de màgia que puguin adaptar-se a l'objectiu desitjat en aquesta nova fórmula màgica, i que en moltes ocasions són de creació i inventiva pròpia».

La "WhatsMagia'

'La "WhatsMagia', nom amb el qual ha estat batejada la iniciativa forma part del paquet d'activitats socials i totalment desinteressades, que el professional realitza al llarg de cada any des dels seus inicis en el món de l'espectacle, ja fa més de tres dècades. Entitats com Càritas, Associació de Lluita contra el càncer, Associació Down, i tantes altres s'han vist beneficiades de la màgia i l'humor de Xema Solé Solà amb els seus muntatges alegres, màgics i sempre divertits.


Comentaris

envia el comentari