Catalunya Diari

El Mag Bala ofereix a Agramunt l'última funció de l'espectacle 'Pim Pam'

Les entrades ja estan a la venda

Cartell de l'última actuació del Mag Bala.
Cartell de l'últim 'Pim Pam' del Mag Bala. | LleidaDiari.cat

Qui no ha vist encara l'espectacle 'Pim Pam' del Mag Bala? Aquest diumenge, dia 27 de gener, teniu l'última oportunitat per fer-ho, després de dos anys viatjant per tot el territori català. Serà al Teatre Casal Agramuntí,  a Agramunt, a partir de les cinc de la tarda. Les entrades ja estan disponibles a l'Oficina de Turisme d'Agramunt i a la Papereria Cal Batiste de Tornabous. Els assistents a aquesta última sessió gaudiran de tot tipus d'efectes: jocs participatius, prediccions, grans il·lusions... sempre acompanyats d'efectes de llum i combinat amb músiques, que portaran al públic a viatjar en el temps. 'Pim Pam' és un espectacle de gran format, en el qual hi treballen una desena de persona, entre els actors i els tècnics de llum i no.

Tot i que l'aventura del Mag Bala no s'acabarà aquí. Ell mateix reconeix que li sap greu que acabi aquesta funció, «perquè ens ha donat moltes alegries». Tot i que també assegura estar «molt il·lusionat per estrenar el nou espectacle», que arrencarà una nova gira per terres lleidatanes a partir del mes d'abril.

El Mag Bala és un personatge peculiar. Ha estat jugador professional de pòquer. És trampós, poc fiable, enredaire, hàbil i molt astut. És capaç de qualsevol cosa per beneficiar-se’n ell. I a vegades se li gira en contra i és quan apareixen les situacions còmiques, que sorprenen a tot el públic. Els seus espectacles es caracteritzen per cuidar molt l’escenografia i els efectes de llum, ajudant a crear una atmosfera màgica.

Inicis del Mag Bala

Àlex Balasch (Tornabous, 1984) és la persona que s'amaga darrere del Mag Bala. Va iniciar-se a la màgia a l'edat de 9 any, arran d'un joc que li van portar els Reis Maig l'any 1993. Durant any va aprendre, practicar i perfeccionar la seva tècnica. Jugava, il·lusionava i investigava sempre l'rt de la màgia. 

Fins a l'any 2013, que va iniciar les classes amb el Mag Lari, un dels mags més destacats i innovadors del nostre país. Des d'aquell moment, va iniciar la seva carrera professional, oferint espectacles arreu del país. 

  


Comentaris

envia el comentari