Catalunya Diari

El Mag Bala ofereix a Agramunt l'última funció de l'espectacle 'Pim Pam'

Les entrades ja estan a la venda

Cartell de l'última actuació del Mag Bala.
Cartell de l'últim 'Pim Pam' del Mag Bala. | LleidaDiari.cat

Qui no ha vist encara l'espectacle 'Pim Pam' del Mag Bala? Aquest diumenge, dia 27 de gener, teniu l'última oportunitat per fer-ho, després de dos anys viatjant per tot el territori català. Serà al Teatre Casal Agramuntí,  a Agramunt, a partir de les cinc de la tarda. Les entrades ja estan disponibles a l'Oficina de Turisme d'Agramunt i a la Papereria Cal Batiste de Tornabous. Els assistents a aquesta última sessió gaudiran de tot tipus d'efectes: jocs participatius, prediccions, grans il·lusions... sempre acompanyats d'efectes de llum i combinat amb músiques, que portaran al públic a viatjar en el temps. 'Pim Pam' és un espectacle de gran format, en el qual hi treballen una desena de persona, entre els actors i els tècnics de llum i no.

Tot i que l'aventura del Mag Bala no s'acabarà aquí. Ell mateix reconeix que li sap greu que acabi aquesta funció, «perquè ens ha donat moltes alegries». Tot i que també assegura estar «molt il·lusionat per estrenar el nou espectacle», que arrencarà una nova gira per terres lleidatanes a partir del mes d'abril.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El Mag Bala és un personatge peculiar. Ha estat jugador professional de pòquer. És trampós, poc fiable, enredaire, hàbil i molt astut. És capaç de qualsevol cosa per beneficiar-se’n ell. I a vegades se li gira en contra i és quan apareixen les situacions còmiques, que sorprenen a tot el públic. Els seus espectacles es caracteritzen per cuidar molt l’escenografia i els efectes de llum, ajudant a crear una atmosfera màgica.

Inicis del Mag Bala

Àlex Balasch (Tornabous, 1984) és la persona que s'amaga darrere del Mag Bala. Va iniciar-se a la màgia a l'edat de 9 any, arran d'un joc que li van portar els Reis Maig l'any 1993. Durant any va aprendre, practicar i perfeccionar la seva tècnica. Jugava, il·lusionava i investigava sempre l'rt de la màgia. 

Fins a l'any 2013, que va iniciar les classes amb el Mag Lari, un dels mags més destacats i innovadors del nostre país. Des d'aquell moment, va iniciar la seva carrera professional, oferint espectacles arreu del país. 

  


Comentaris

envia el comentari