Catalunya Diari

La màgia del mag lleidatà Xema Solé arriba a Almacelles

Presentarà el seu espectacle de teatre màgic familiar d'animació infantil titulat 'Tots fem màgia'

Imatge del mag Xema Solé
El mag lleidatà Xema Solé oferirà un espectacle a Almacelles | LleidaDiari.cat

L'actor, monologuista i mag lleidatà Xema Solé, presentarà el seu espectacle de teatre màgic familiar d'animació infantil titulat 'Tots fem màgia' a la població d'Almacelles dins dels actes programats amb motiu de la Festa de l'Aigua, aquest dissabte 29 de febrer a la sala ARCA, a partir de les 17.30 hores.

Aquesta representació narra la història d'un mag que arriba a una població anomenada Magicolandia on tots els nens i nenes assistents són mags, i està ple de sorpreses per part de públic que alhora es converteixen en artistes, desencadenant tot això una infinitat de situacions molt divertides. El mateix mag fins i tot explica la realització d'un bonic truc amb cordes, al principi de l'espectacle, perquè puguin realitzar tots els assistents, i contribuir així a crear una atmosfera màgica al llarg de tota la funció.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Convertir els nens en mags

Segons indica el mateix artista lleidatà Xema Solé: «En aquest espectacle el que pretenc en convertir els nens en mags, i al seu torn als adults en nens perquè deixin córrer la imaginació i visquin situacions màgiques i interessants, ja que és una funció summament divertida per a tots els públics de totes les edats».

'Tots fem Màgia', tot i que es va estrenar fa alguns anys, s'ha renovat cada temporada, ajustant-lo a la tecnologia i diversitat teatral de moment, ja que una de les característiques principals dels xous de Xema és que mai són iguals, ja que la improvisació i l'interacció constant amb el públic juguen un paper molt important al llarg de totes les seves representacions, a les que des de fa alguns anys ha incorporat també la màgia electrònica a través de la tecnologia led en alguns dels seus efectes de prestidigitació . El diumenge 29 de març en sessió matinal Xema presentarà un nou format d'aquest espectacle a 'La Saleta', teatre de petit format del Carrer Ballester de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari