Catalunya Diari

Maria Jaume, en concert a l’Espai Orfeó de Lleida el pròxim 20 de març

Guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9, Maria Jaume presentarà el seu primer àlbum, "Fins a maig no revisc", produït per Pau Vallvé

Imatge de l'artista Maria Jaume
Maria Jaume en concert a l’Espai Orfeó el pròxim 20 de març | Noemi Elías

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d'identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que debuta amb el single 'Autonomia per principiants', ja disponible a Youtube, Spotify i totes les plataformes. Amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, Maria Jaume ha actuat ja en escenaris com Vespres d'Hivern, Tastautors o Mobofest, a més de protagonitzar recentment un concert en streaming per Primavera Sound.

També ha col·laborat amb Salvatge Cor cantant l'emblemàtica 'Flor de fusta'. I s'ha proclamat guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Amb tots aquests elements, ja té a punt el seu primer àlbum, produït per Pau Vallvé i publicat el passat mes de setembre des de Bankrobber. https://www.youtube.com/watch?v=d71LXk-FaiI&feature=emb_logo

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Suport i col·laboradors

La programació de l'Espai Acústics és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Institut Nacional d'Arts Escèniques i de la Música, l'Obra Social la CaixaSupsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.


Comentaris

envia el comentari