Catalunya Diari

Marion Harper actuarà el pròxim 30 de novembre a l’Espai Acústics de Lleida

Amb aquest nou disc, hi trobem una Marion Harper seduïda per l'electrònica, després de flirtejar-hi amb 'Cotton Candy'

Imatge de Marion Harper
Imatge de Marion Harper | LleidaDiari.cat

Marion Harper segueix presentant 'Hydrangea', el seu darrer àlbum que arriba després de 2 anys de la publicació del seu debut 'Cotton Candy' (Luup Records, 2015), d'haver girat arreu del territori en sales i festivals com el Festival STRENES, l'Acústica de Figueres o el Festival Altaveu, i d'haver compartit escenari amb bandes com M83, Dorian o Marlango.

A més, el seu primer llarg va ser reconegut amb el Premi Descobertes 2016 pel Festival STRENES i una nominació a Millor Artista Revelació als Premis ARC.

La maduresa sonora de Harper

Amb 'Hydrangea' arriba la maduresa sonora de Harper. Lluny queda la Marion que es va presentar en societat amb 17 anys i un EP anomenat 'Seasons' (Luup Records, 2014), on hi predominaven melodies innocents i folk. Amb aquest nou disc, hi trobem una Marion Harper seduïda per l'electrònica, després de flirtejar-hi amb 'Cotton Candy'. 'Hydrangea' està format per 8 temes que són foscos i complexos.

Properes a una sonoritat que farà les delícies dels seguidors d'artistes com Lorde o Banks, els 8 nous temes de Harper són un clar exemple del pas del temps. Estem davant del disc més personal de Harper fins al moment amb cançons que parlen de la pèrdua, de l'amor i de la mort. Aquest darrer disc ha obert les portes de la seva internacionalització amb visites a països com Alemanya i Itàlia i la seva confirmació a festivals com el Primavera Sound.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari