Catalunya Diari

Màrius Serra porta a l’escenari del l’Escorxador la història del seu fill

Aquest dissabte, 27 d’abril, a les 20.30 hores

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

'Qui ets' de Màrius Serra, una obra sobre el seu fill Llullu, nascut amb paràlisi cerebral, arriba aquest dissabte, 27 d'abril, a les 20.30 hores, al Teatre Municipal de l'Escorxador. Es tracta d'un espectacle ple de llum i música en directe dirigit per Joan Arquè i interpretada per Judit Farrés, Roger Julià i Òscar Muñoz, els quals es posen a la pell de Serra per explicar les vivències i peripècies que va viure amb el seu fill nascut amb paràlisi cerebral.

'Qui ets' es basa en Quiet, el llibre més personal i vital de la carrera de Màrius Serra, publicat per primer cop el 2008. Sobre l'escenari, el cas particular d'en Llullu -el fill pluridiscapacitat de l'autor que va morir 9 mesos després de la publicació del llibre- que s'ha convertit en un cas universal. En Llullu ha d'anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. Un dia en un càmping, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia el veurà córrer. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia el somni es farà realitat.

Qui ets?' és un cant a la vida, una obra universal carregada d'humanitat, que tracta amb esperança i veu amb optimisme, amor i normalitat el que pot semblar una situació dramàtica. Aquesta obra s'emmarca dins de la programació de LaTemporada Lleida. El preu de les entrades és de 20€, i 16€ la reduïda. Tota la informació i venda d'entrades al web de LaTemporada.

Tàrrega commemora 30 anys de la revista URTX

Tàrrega commemora el 30è aniversari d'URTX – Revista d'Humanitats de l'Urgell, publicació de caràcter referencial en el camp de la historiografia i les ciències socials a les terres de Lleida. L'efemèride s'ha celebrat afegint un altre número a la col·lecció, el que fa 33. La presentació del nou volum va tenir lloc dimecres a l'Arxiu Comarcal de l'Urgell, ens que coedita la revista juntament amb el Museu Comarcal de l'Urgell – Tàrrega.

Al llarg de les últimes tres dècades, URTX ha divulgat més de 534 articles a càrrec de 353 autors en matèries com història, art, arqueologia, urbanisme, arxivística o arquitectura. Dels estudis recopilats, 172 corresponen a Tàrrega i 209 a la resta de la comarca.


Comentaris

envia el comentari