Catalunya Diari

‘Matinals de clàssica’, el nou cicle de música clàssica de petit format de l’Espai Orfeó

Tindran lloc els diumenges 15 de març i 19 d’abril, a les 12.00 hores

Imatge de Meraki Trio
‘Matinals de clàssica’, el nou cicle de música clàssica de petit format de l’Espai Orfeó | LleidaDiari.cat

L'Espai Orfeó iniciarà aquest diumenge un nou cicle de concerts de clàssica de petit format amb aire de vermut-concert.

Els matinals de clàssica tindran lloc els diumenges 15 de març i 19 d'abril, a les 12.00 hores. Són unes sessions obertes a tots els públics i de totes les edats, amb l'objectiu d'apropar la música clàssica a tothom, en un ambient distès per aproximar-se al màxim als espectadors. Amb aquest horari, també es pretén oferir una proposta atractiva al públic familiar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dues propostes artístiques de primer nivell

El innovador cicle 'Matinals de clàssica' ens presenta dues propostes artístiques de primer nivell, que sorgeixen de músics residents i vinculats a les terres de Lleida, formats arreu d'Europa i amb una llarga experiència en les més diverses formacions orquestrals i cambrístiques. El primer concert del cicle anirà a càrrec de Meraki Trio, grup format per les violinistes Mar Aldomà i Núria Caballé i la viola Mamen Barreña, que ens oferirà una proposta especial amb obres de Cambini, Beethoven i Dvorak.

L'última proposta del cicle va enfocada a un repertori de fusió del vent i la corda, de la mà del Quartet Matisse. Format pel clarinetista Víctor Lleixà, la violinista Virgínia Sanagustin, la viola Mamen Barreña i la violoncelista Ònia Tomàs, interpretarà obres de Hoffmeister, Amon, Volckmar, Hayden, Gambaro i Mozart.

Suport i col·laboradors

La programació de la Fundació Orfeó Lleidatà és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.


Comentaris

envia el comentari