Catalunya Diari

'Matins a la Panera', en el marc del Centenari Guillem Viladot

Es tracta d’un projecte expositiu que parteix de la novel·la 'Ruth' de Viladot

En el marc del Centenari Guillem Viladot, i dins el programa de 'Matins a la Panera', el proper dijous, 17 de març, s'ha organitzat una sessió a Lo Pardal (Agramunt) per tal de conèixer 'Ruth. Cossos als llimbs', de la mà dels seus comissaris Pau Minguet (director de Lo Pardal) i Antoni Jové (coordinador d'exposicions del Centre d'Art La Panera).

Es tracta d'un projecte expositiu que parteix de la novel·la 'Ruth' de Viladot. Una novel·la escrita l'any 1999 i editada pòstumament l'any 2000 que aborda amb gran lucidesa la transexualitat. Els i les artistes d'aquesta exposició tracten des de diferents punts de vista les qüestions de gènere.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

També participarà en la sessió Teresa Ibars

També participarà en la sessió Teresa Ibars, llicenciada en Geografia i Història i arxivera de la Diputació de Lleida i cap del Servei d'Arxius, Estudis i Informació de la mateixa institució. És una membre activa de l'ONG Arxivers sense Fronteres i en l'actualitat està realitzant el tractament documental del fons de Guillem Viladot a la Fundació Lo Pardal d'Agramunt.

És autora, entre altres, de L'atles de l'oblit (Pagès Editors) i del Silenci de l'angle, Guillem Viladot o el desfici pel jo (Fonoll). Les places per a aquesta activitat són limitades i requereix d'inscripció. El preu és de 8,5 €. La sortida es realitzarà des del Camp d'Esports, a les 9.30 hores.


Comentaris

envia el comentari