Catalunya Diari

La reconeguda cantant de flamenc Mayte Martín arriba a l’Auditori de Lleida

La barcelonina estarà acompanyada del Quartet Quitxote i de la bailaora Patricia Guerrero

La cantant Mayte Martín
La cantant Mayte Martín | Isabel Camps

Mayte Martín, una de les veus de més reconegudes del flamenc del país, arriba aquest dijous, 16 de maig, a les 20.30 hores, a l'Auditori Municipal Enric Granados amb el seu 'Tempo Rubato'. La cantautora barcelonina pujarà a l'escenari acompanyada del Quartet Quitxote, per interpretar un elegant i exquisit espectacle d'intensa càrrega emocional que inclou una sèrie de bellíssimes balades romàntiques amb matisos flamencs i clàssics.

En aquesta fusió de sensibilitats, la bailaora Patricia Guerrero dibuixarà amb el seu cos, tot el que representa 'Tempo Rubato', originant així una comunió màgica entre el fet visual i el fet sonor. 'Tempo Rubato' és un projecte de Mayte Martín carregat de temes propis amb arranjaments del Mestre Joan Albert Amargós. Es tracta del seu darrer i més personal àlbum que va treure a la llum, el passat 2018. Un registre sonor que s'ha anat gestant durant vint anys.

Aquest concert s'emmarca dins de la programació de LaTemporada. El preu de les entrades és de 30 euros i 25 euros, la reduïda. Tota la informació i venda d'entrades a la taquilla de l'Auditori Municipal Enric Granados i al web de LaTemporada.


Comentaris

envia el comentari