Catalunya Diari

Mazoni i El Petit de cal Eril presenten els seus nous discos al Cafè del Teatre de Lleida

Mazoni i El Petit de cal Eril presenten els seus nous discos al Cafè del Teatre de Lleida| ACN - Fotografia: Facebook El Petit del Cal Eril

 

El Cafè del Teatre acull aquest cap de setmana la presentació a Lleida dels nous discos de Mazoni i El Petit de Cal Eril. Les entrades pels concerts es poden adquirir de manera anticipada a un preu de 10 euros o a taquilla per 12. 

El Petit de Cal Eril presentarà aquest divendres, dia 7 d'octubre, a les 22.30 hores el seu nou disc 'La Força', en què parla de coses que no es poden dir ni es poden veure. Transita per paisatges dolçament fantasmagòrics, alhora confortables i inquietants. Tot el disc està presidit pel misteri. Després del concert, la festa seguirà amb els Ponent Roots DJs.
 
Mazoni, per la seva banda, farà sonar les cançons del seu nou disc '7 songs for an endless night' diumenge, dia 9 d'octubre, a les 20.30 hores. Després de consolidar-se com un dels grans noms de l'escena pop a Catalunya, Mazoni sorprèn tornant als seus orígens amb un disc íntegrament en anglès i de marcat caràcter vitalista i noctàmbul. A més, ho fa sota la producció de Brendan Lynch, mà dreta d'artistes com Paul Weller o Primal Scream. I amb una col·laboració vocal de luxe: Núria Graham.


Comentaris

envia el comentari