Catalunya Diari

Mclan aterra a Biloba en el marc de la seva gira d’estiu 'Viva la Vida'

Aquest divendres 3 de juliol a les 22.00, Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez es presentaran tots sols, amb els seus clàssics reinterpretats amb un matís diferent

Imatge del grup Mclan
Mclan actua aquest divendres a la discoteca Biloba de Lleida | LleidaDiari.cat

Mclan aterra aquest divendres a la discoteca Biloba de Lleida en el marc de la seva gira d'estiu 'Viva la Vida'. El grup oferirà un concert acústic íntim que farà un repàs dels seus millors temes.

  

Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez es presentaran aquest divendres a les 22.00 hores de la nit tots sols, amb els seus clàssics reinterpretats amb un matís diferent. Un concert sense la seva banda habitual que Mclan oferirà en un format íntim i acústic, proper al públic, respectant, això sí, les mesures de seguretat a causa de la covid-19. 

Una ocasió especial per escoltar clàssics del rock

Una ocasió especial per escoltar clàssics del rock com 'Quédate a dormir', 'Carolina' o 'Antiheroe', entre molts altres. Des de l'organització de Biloba celebren que Mclan hagi escollit Lleida i el seu beach club per realitzar aquest concert, ja que «Mclan ha seleccionat poques ciutats per dur a terme aquest concert en un format que atreu molt als amants de la música».

En aquest sentit, des de Biloba destaquen que per aquesta cita «està tot preparat per garantir el màxim la seguretat dels assistents». A més, també destaquen el seu compromís per «seguir apostant per la cultura, més encara després de la crisi del coronavirus». Podeu comprar les entrades a www.biloballeida.com


Comentaris

envia el comentari