Catalunya Diari

Més de 300 cantaires participaran en la Mostra de músiques religioses de Lleida

El concert, amb entrada gratuïta, es farà el diumenge 2 de desembre, amb corals i cors de la ciutat
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Més de 300 cantaires de corals i comunitats de la ciutat pujaran a l'escenari de la Llotja aquest diumenge en la 2a Mostra de músiques religioses i espirituals de Lleida. El concert, organitzat per l'Assemblea Municipal de les Religions de la Paeria, tindrà lloc a les 18.00 hores, amb entrada gratuïta. El tinent d'alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha presentat la segona edició de la iniciativa, que va tenir molt bona acollida en la seva estrena i que l'Assemblea Municipal li ha donat continuïtat. Gómez ha explicat que és una oportunitat per conèixer i escoltar les músiques que acompanyen les diferents confessions religioses i espirituals a la ciutat. La música és un idioma universal, un llenguatge que va més enllà i que permet comunicar-se i entendre's. A través d'aquest art es pot descobrir la riquesa de les tradicions religioses d'arreu del món que actualment conviuen a la ciutat.

 

Gómez ha destacat que la imatge que representa el cartell és una espelma que simbolitza la llum i que les diferents confessions reconeixement. Aquest element dóna identitat pròpia a la Mostra. El president del Consell Evangèlic de Lleida, Juanjo Escudero, en representació de l'Assemblea Municipal de les Religions, ha remarcat que la música és una manera més d'expressar la seva fe i ha comentat que hi haurà actuacions compartides amb diferents grups.

 

El concert s'estructura en tres blocs

El concert, presentat per Jordi Villacampa, de l'Aula Municipal de Teatre, s'ha estructurat en tres blocs:

  

  

Diàleg interreligiós

  

  

Cristianes Catòliques

  

  

Cristianes Protestants

  

  

Es recomana a les persones que vulguin assistir al concert que recullin les entrades gratuïtes a partir de les 17.00 hores.


Comentaris

envia el comentari