Catalunya Diari

Més d'una desena d'artistes s'uneixen per a animar a la ciutadania a quedar-se a casa

El tema ja es pot escoltar a través del seu perfil d'Instagram

Després de l'èxit de dos caps de setmana plens de música amb 'Jo em quedo a casa festival', on els músics espanyols estan regalant directes des de casa a través de les xarxes socials, la indústria segueix unida i bolcant tots els seus esforços per fer-nos més amè el confinament a casa, tot i ser un dels sectors més damnificats en aquests dies a causa de la cancel·lació d'esdeveniments culturals.

Amb l'objectiu de seguir donant suport al moviment 'Jo em quedo a casa', 16 artistes s'han unit per crear la cançó oficial 'Queda't a casa teva'. Una cançó alegre per aquests dies, però que segueix posant l'accent en què hem de quedar-nos a casa pel bé de tots.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

De manera desinteressada i amb l'única voluntat de col·laborar

En qualitat d'himne i amb la intenció afegida de traspassar fronteres i que la lletra de la cançó arribi a tota la comunitat llatinoamericana, entre diversos artistes s'ha decidit crear la cançó 'Queda't a casa teva' de manera desinteressada i amb l'única voluntat de col·laborar amb la remissió de virus.

'Queda't a casa teva' ha estat produïda per Tato Latorre i escrita per Adrià Salas (La Pegatina). Hi col·laboren Sofia Ellar, Roi Méndez, Rayden, Arnau Griso, Efecte Corredor, Bely Basar-te, Dani Fernández, David Otero, Andrés DVicio, Carlos Sadness, La Pegatina, Maria Peláe, Alba Reig (Sweet Califòrnia), Mr.Kilombo, Álvaro Soler i Funambulista. A més, s'ha fet un videoclip (que es pot veure al canal de YoMeQuedoEnCasaFestival) amb tots els artistes cantant des de casa gràcies a Chobichoba. El disseny de la portada de la mà de VanilaBCN (@vanila_lab).


Comentaris

envia el comentari