Catalunya Diari

Milers de lleidatans surten al carrer per participar en la gran Rua del Carnaval

Milers de lleidatans surten al carrer per participar en la gran Rua del Carnaval| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La festa ha començat amb la lectura solemne del pregó de Carnaval, que va a càrrec de Sa Majestat Pau Pi i que, com sempre, li ha posat la seva particular dosis d’humor i ironia i s’ha referit a l’actualitat. La Guàrdia Suïssa ha obert la Rua, acompanayt Pau Pai, i li han seguit les carrosses, plenes de colors, música i originalitat.
 
Enguany s’ha fet la segona edició del concurs de carrosses i comparses, que premia els tres millors grups participants en la Gran Rua, tenint en compte aspectes com l'originalitat, el vestuari, la música o els decorats. Totes les carrosses hi participen i opten a un primer premi, dotat amb 600 euros, a un segon premi de 400 euros i a un tercer premi de 200 euros.
 
El recorregut de la cercavila ha sortit dels Camps Elisis per travessar el Pont Vell i recórrer la Rambla Ferran i la plaça de Ramon Berenguer IV, per tornar pel mateix camí.
 
Aquest diumenge continua la festa del Carnaval 2014 amb la cursa de llits, amb 28 grups inscrits, el Ball de Vermut amb l’orquestra Casino i l’animació infantil, entre altres.


Comentaris

envia el comentari