Catalunya Diari

El millor gospel de la mà de Veus.kat, a l’Auditori

El millor gospel de la mà de Veus.kat, a l’Auditori| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acull aquest dissabte a les 20.30 hores el concert Lleida Gospe’ls Sons, una barreja de temes clàssics de gospel, temes pop i produccions pròpies, de la mà de la jove formació musical Veus.kat. 

  

La proposta coral d’aquesta jove formació musical destaca per l’adaptació al català dels seus temes, fet que suposa una aposta clara i directa pel territori. La seva original posada en escena, juntament amb la melodia interpretada en aquest espectacle, ofereix al públic un temps ple d’emocions i ritme assegurats. Dins del seu repertori de cançons en destaquen algunes com The Man i the mirror de Michael Jackson, Oh Happy day d’Edwing Hawkings o Vés-hi Moisès de The Contrabands.

  

 

  

Veus. Kat és el primer cor municipal de gospel, jazz i música moderna de la ciutat de Lleida constituït com a formació resident de l’Auditori Municipal Enric Granados, i que s’ha consolidat com un grup de referència a les Terres de Ponent. Compta amb un total de 54 cantaires i músics, gent diversa d’arreu del món.

  

 

  

Les entrades es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori Enric Granados, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores i/o a través de la web www.auditorienrigranados.cat. El preu de l’entrada general és 10 euros i la reduïda 8 euros.

Comentaris

envia el comentari