Catalunya Diari

Miquel Hortigüela presenta el seu primer disc a l’Auditori de Lleida

El músic, compositor i guitarrista lleidatà oferirà un concert del seu treball discogràfic

Imatge de l'artista Miquel Hortigüela
Miquel Hortigüela presenta el seu primer disc a l’Auditori Enric Granados | Rafa Ariño

Miquel Hortigüela presenta el seu primer disc a l'Auditori Municipal Enric Granados aquest dijous 20 de febrer a les 20.30 hores del vespre. 'Luna Poleno' és el treball discogràfic del músic, compositor i guitarrista lleidatà, un àlbum molt personal que conté tres obres dividides en diferents moviments.

La primera obra és 'El druida', escrita entre 2014 i 2015 i definida com un experiment sonor; 'Batec' és una obra molt íntima i, finalment, 'Tres llunes', és l'obra dedicada especialment a la seva família i basada en el moviment. Aquestes dues van ser escrites el 2019. A través d'aquests tres moviments projecta les seves idees, sensacions i la seva manera de veure el món amb tot el que ha experimentat.

La seva trajectòria com a músic i el seu amor per la guitarra donen llum a aquesta obra dedicada a la seva família. Les entrades (11 € la general i 7 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Miquel Hortigüela

Miquel Hortigüela, nascut a Lleida, va iniciar els seus estudis musicals i va realitzar els estudis de Grau mitjà al Conservatori Municipal de Música de Lleida i obtenint el Grau Professional de guitarra amb menció d'honor. Posteriorment va ingressar al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid i va finalitzar el Grau superior de Guitarra amb el premi extraordinari de fi de carrera.

Ha assistit a diferents cursos de perfeccionament de guitarra amb mestres internacionals, d'Itàlia, Espanya, Argentina, Corea... i a poc a poc s'ha anat guanyant el seu reconeixement. Actualment forma part del claustre de professors de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa des del 2005 com a Professor Superior de guitarra i com a director des del 2015, i del Conservatori Municipal de Música de Lleida des del 2018.

En l'actualitat realitza concerts i recitals com a solista i en diverses formacions en varietat de cicles i festivals en l'àmbit internacional. També participa com a creador musical en diversos projectes audiovisuals i bandes sonores.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari