Catalunya Diari

Els mítics anys 90 tornen a Lleida amb la millor música

L'esdeveniment acollirà artistes com Marvin i Andrea Prezioso, Viceversa, Eva Martí o Marian Dacal, entre altres

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

Després de l'èxit de l'any passat, el grup Bonöbo torna a organitzar el dissabte 9 de novembre la festa 'Lleida 90's Party', que ens traslladarà a una de les èpoques musicals més estimades. L'esdeveniment tindrà lloc a partir de les 23 hores al Pavelló 3 dels Camps Elisis.

L'esdeveniment acollirà artistes com Marvin i Andrea Prezioso, Viceversa, Eva Martí o Marian Dacal, entre altres. A més, tot recordant l'emblemàtica discoteca Wonder de Lleida, també participen en la festa dels 90 els mítics DJ's residents Julio Posadas, Dj Joseph, i Dj Manel Lopez. Tot plegat amb animació, photocalls i d'altres sorpreses.

Els preus de les entrades són a partir de 18€

Els organitzadors han ressaltat que el ritme de vendes «és més alta que l'edició anterior, per això recomanem que aquells indecisos s'afanyin a comprar la seva entrada anticipada, ja que l'aforament és limitat». Els preus de les entrades són a partir de 18€ i es poden comprar al web entradium.com. Des de Bonöbo han assenyalat que la festa torna a la capital del Segrià, ja que «l'any passat va tenir molta acceptació perquè els anys 90 van suposar la consolidació de la música disco i el naixement del house i techno. Alhora, la màgia d'aquests anys era que convivien i es barrejaven amb altres estils clàssics».

En aquest sentit, destaquen que «el relleu generacional en l'oci nocturn també ens fa agafar un compromís amb aquelles persones que no surten tan de nit però volen rememorar aquelles nits de joventut».

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari