Catalunya Diari

Mollerussa celebra la 22a Nit de la Sardana 2016

Mollerussa celebra la 22a Nit de la Sardana 2016| Redacció - Fotografia: Marc Rovira (Arxiu)

 

El Teatre l'Amistat de Mollerussa acull aquest dissabte, dia 19 de novembre, la 22a edició de la Nit de la Sardana 2016. La jornada comptarà amb un concert musical, un sopar al restaurant Resquitx, un concurs de colles improvisades i una ballada de sardanes.

Els actes de celebració s'iniciaran a les 19.00 hores amb un concert de música per a Cobla i la Cloenda del 42è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. La Cobla Tàrrega, juntament amb instrumentistes de diverses cobles de la província de Lleida, oferiran aquest concert, que engloba atractives i diferents propostes d'interpretació per als instruments de cobla, buscant entretenir i gaudir de l'espectacle que representa aquesta formació musical tan nostra.
 
Seguidament, s'inaugurarà l'exposició 'L'Amistat: seu del sardanisme a Mollerussa' i es durà a terme una visita al Museu Vestits de Paper i s'oferirà un còctel als allí presents.
 
A les 21.30 hores, al restaurant Resquitx, sopar de la 22a Nit de la Sardana i Lliurament de Premis Sardalleida i Rotllana. El menú adult (23 euros) comptarà amb un aperitiu, crema de bolets, mitja suprema de lluç fresc a la salsa verda, mig bombó de xai al forn als fruits de Lleida i xampinyons naturals, postres, cafè, vi, aigua i cava. El menú jove (10 euros), d'aperitiu, escalopa de pollastre amb patates, gelat i beguda.
 
Finalitzat el sopar, es durà a terme el concurs de Colles Improvisades i desordenades i 3a Gimcana Jove, la ballada de Sardanes amb la cobla Jovenívola d'Agramunt.​
 
I la festa continuarà amb moltes sorpreses més.
 
Per participar al Concurs de colles improvisades i a la gimcana només cal que formalitzis la inscripció. Les colles, que es formaran amb dansaires de diferents colles i edats, participaran primer a la mini gimcana sardanista i després al Concurs de Colles Improvisades. L'edat mínima per participar és de 12 anys. El termini d'inscripció finalitza el dimarts 15 de novembre de 2016.


Comentaris

envia el comentari