Catalunya Diari

Montoliu de Lleida i Llardecans posen diumenge el punt final a ‘Escenaris singulars’

Tindrà lloc una doble sessió de patrimoni arquitectònic i arts escèniques

El projecte cultural 'Escenaris singulars' posa el punt final a la seva primera edició el diumenge vinent, 5 de setembre, amb una doble sessió de patrimoni arquitectònic i arts escèniques, que tindran lloc a Montoliu de Lleida i Llardecans. Impulsat per l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, s'hauran recorregut sis municipis en total des del 16 de juliol.

Així, la primera sessió del dia serà a l'església de la Nativitat de Montoliu de Lleida. A les 12.00 hores, un repic de campanes a càrrec de Josep Ballespí donarà la benvinguda als assistents per donar pas a una breu introducció de la història de l'església a càrrec de Carmel Farré. Tot seguit, arribarà l'entreteniment amb un concert del quartet vocal Encantades.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un dels cartells d'Espais Singulars
Montoliu de Lleida i Llardecans posen diumenge el punt final a ‘Escenaris singulars’ | LleidaDiari.cat

La segona i última jornada

La segona i última jornada tindrà com a escenari Llardecans i la Farmàcia Tomàs Pinyol. La visita guiada per la farmàcia amb la qual es redescobrirà la seva història començarà a les 19.00 hores, per continuar tot seguit amb una sessió de pop en format música de cambra titulada 'Love Songs', a càrrec de Pop Pino Quartet.

'Escenaris singulars', que ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida a través de l'Institut d'Estudis Ilerdencs té com a objectiu oferir accions culturals en espais patrimonials del Segrià per posar valor els béns d'interès cultural del territori.


Comentaris

envia el comentari