Catalunya Diari

Montse Fernández exposa 'Som energia' a la Fecoll

Montse Fernández exposa 'Som energia' a la Fecoll| Redacció - Fotografia: Montse Fernández

 

L’artista barcelonina arrelada a Lleida Montse Fernández exposa durant el mes de novembre a la sala Manolo Calpe de la Fecoll una selecció d’obres de gran format on barreja la tècnica de l’acrílic i l’oli. La mostra duu per títol 'Som energia' i consisteix en una sèrie d’obres abstractes d’estil neoexpressionista quàntic. 

Fernández considera que la seva obra es caracteritza per sortir del que és convencional “on l’energia o l’amor té tot el protagonisme possible i allò que no veiem però sentim i intuïm”. La pintora considera que “som energia en moments limitats per l’espai-temps". Ella veu l’art com “a porta d’entrada directa on es fonen ser i veritat”.
 
Montse Fernández té una singular forma de pintar els seus abstractes, ja que utilitza un fons a pinzell però acaba amb les mans l’eclosió de color que mostra en cada una de les seves obres.
 
 
L’exposició es pot veure fins al 30 de novembre a la seu social de la Fecoll, al carrer Obradors, número 2, en horari de 9.30 a 13.00 hores i de 17.30 a 21.00 hores. L’entrada és lliure.


Comentaris

envia el comentari