Catalunya Diari

La Sagrada Família, protagonista de la nova portada de la revista ‘Time’

La publicació repassa la història del temple i la seva arquitectura

La Sagrada Família és la protagonista del nou número de la revista nord-americana 'Time'
La Sagrada Família és la protagonista del nou número de la revista nord-americana 'Time' | CatalunyaDiari.cat

La Sagrada Família és famosa arreu del món. Aquesta setmana veurà la llum una nova edició de la revista nord-americana ‘Time’ i el temple d’Antoni Gaudí és el protagonista de la seva portada. A la publicació es pot llegir un reportatge sobre aquest monument barceloní, on es repassa tota la seva història, des del moment en el qual es va començar a construir, l’any 1882, fins ara, però també explicant com serà quan es finalitzin les obres de construcció, previsiblement el pròxim 2026.

La Sagrada Família, un dels projectes de construcció més antics del món

«Dins l’obra mestra inacabada de Barcelona» és el títol del reportatge sobre la Sagrada Família, un treball que podria durar un total d’uns 144 anys i que ja s’ha convertit en «un dels projectes de construcció més antics del món». L’interès per aquest monument és evident i la revista ‘Time’ no ha dubtat en dedicar-li el número d’aquest mes de juny: «Gràcies a l’afluència de fons, algunes innovacions sorprenents i molta artesania passada de moda, la famosa església inacabada està programada per a completar-se el 2026, coincidint amb el centenari de la mort del seu arquitecte, Antoni Gaudí».

Cal destacar que ‘Time’ no només ha publicat el reportatge sobre la Sagrada Família en paper, sinó que també l’ha compartit a través de la seva pàgina web on, a més a més, es pot visualitzar un vídeo dedicat a aquest monument arquitectònic de Barcelona, on es poden veure tots els detalls de l’exterior i de l’interior de l’obra de Gaudí i també com treballen els arquitectes i obrers.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari