Catalunya Diari

Movistar porta a Lleida el doble concert gratuït de Papa Topo i Escuelas Pías

Movistar organitza cada mes a la capital del Segrià aquests espectacles amb el millor del panorama indie, rock i alternatiu de l'escena musical

Imatge de Papa Topo
Imatge de Papa Topo | LleidaDiari.cat

El Cafè del Teatre de l'Escorxador de Lleida acull aquest pròxim dijous 28 de novembre una nova cita dins del cicle de concerts gratuïts que Movistar organitza cada mes a Lleida amb el millor del panorama indie, rock i alternatiu de l'escena musical.

El Cafè del Teatre acollirà a partir de les 21.30 hores els directes d'Escuelas Pías, que actuaran com a teloners, i a continuació, de Papa Topo, com a grup principal.

Un quartet de Mallorca

Papa Topo és un quartet de Mallorca que, d'ençà que van compartir les seves primeres cançons a Internet, es van convertir de la nit al dia en un dels grups més buscats a la xarxa. Fabriquen melodies hiper-enganxoses, a mig camí entre la urgència de Helen Love, la immediatesa de La Casa Azul o la senzillesa de Regaliz.

Ser invisibles, ser irreconeixibles, desaparèixer, passar inadvertits. Una idea que no és casual que se'ns presenti ja des de la fotografia que il·lustra la portada: dues persones que no són ells, ni Cristian, ni Davis. Així s'entrega Escuelas Pías al seu segon àlbum, conscients de ser el centre d'una festa en la qual no se senten còmodes i de la qual defugen.

Imatge d'Escuelas Espias
Imatge d'Escuelas Espias | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari