Catalunya Diari

Movistar porta a Lleida a Enric Montefusco, Kokoscha, Espaldamaceta i Rombo

Els concerts es celebren al Cafè del Teatre de l’Escorxador, i la recollida d’entrades pot realitzar-se de manera gratuïta a les botigues Movistar de Lleida

Espaldamaceta
Imatge promocional d'Espaldamaceta | LleidaDiari.cat

Al juny continua a Lleida el cicle de Concerts Movistar amb quatre grups del panorama indie, rock i alternatiu de l'escena musical nacional. Enric Montefusco, Kokoscha, Espaldamaceta i Rombo actuaran al Cafè del Teatre de l'Escorxador amb concerts gratuïts les invitacions dels quals es podran recollirà les botigues Movistar de la ciutat. El dijous 6 de juny se celebrarà el concert d'Enric Montefusco i Espaldamaceta; l'actuació començarà a les 21.30 h amb Espaldamaceta com a teloner, i seguirà amb l'actuació principal d'Enric Montefusco.

Després de l'abraçada a la música popular del seu celebrat debut en solitari, 'Meridiana' (2016), Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó en un nou àlbum, 'Diagonal', que presentarà aquest dijous a Lleida. Gravat junt amb els instrumentistes que l'acompanyen des de l'inici de la seva carrera com a solista, el segon assalt del qual va ser líder de Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d'una insubornable consciència poètica i política. 'Diagonal' planteja un suggeridor joc conceptual i s'erigeix en revers de 'Meridiana'. Més directe i transversal que mai, el repertori afila la crítica social i, en recrear amb cruesa un atípic recorregut biogràfic, no abdica del seu esperit generacional.

José Juan González, alma d'Espaldamaceta, torna després de dos anys de silenci

José Juan González, alma d'Espaldamaceta, torna després de dos anys de silenci amb un disc íntegrament en català. 'Millor que Mai' és el seu setè disc el qual, acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus sampler i sintetitzador), ha d'introduir cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i del caràcter trist al qual ens tenia acostumats.

Al llarg de 'Millor que Mai' trobarem noves sonoritats que mai abans s'havien escoltat als anteriors treballs d'Espaldamaceta. La mescla de caixes de ritmes, teclats i sintetitzadors analògics amb melodies pop que romanen a la memòria, fan de 'Millor que Mai' un viatge d'emocions i paisatges diversos. El dijous 20 de juny el Cafè del Teatre tornarà a ser escenari dels Concerts Movistar, amb Kokoscha amb artista principal i Rombo, que actuaran com a teloners.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari