Catalunya Diari

El museu de la Fundació Sorigué reobre l'1 de setembre amb l'exposició de l'artista Mat Collishaw

La mostra s'adapta a la situació actual amb un nou sistema d'audio-guia per a les visites

L'artista Mat Collishaw. amb una de les seves obres, durant la presentació de l'exposició 'The end of Innocence', a Lleida
El museu de la Fundació Sorigué reobre l'1 de setembre amb l'exposició de l'artista Mat Collishaw 'The End of Innocence' | LleidaDiari.cat

La Fundació Sorigué reobre el seu museu a Lleida el dimarts 1 de setembre amb noves mesures de seguretat i l'exposició que tenia en marxa abans del seu tancament:

'Mat Collishaw. The End of Innocence'. El museu reobrirà amb un nou horari i un nou sistema d'àudio-guia per a les visites amb l'objectiu de garantir totes les mesures sanitàries i de seguretat i organitzar els fluxos de visitants. Des de la seva inauguració, el 19 de setembre de l'any passat, fins al tancament de la institució per l'avanç de la pandèmia de la covid-19, el 13 de març, la mostra havia rebut més de 7.500 visites.

Més de 4.500 estudiants van participar en el programa pedagògic

Més de 4.500 estudiants van participar en el programa pedagògic al voltant d'aquesta exposició de l'artista britànic preparat per l'Àrea Educativa de la fundació, dirigit a diferents nivells educatius. Així mateix, amb el començament del curs escolar el dilluns 14 de setembre, la institució també reprèn les visites educatives a l'espai. De moment, la Fundació Sorigué ja té programada les visites de 200 estudiants entre setembre i desembre. Per la seva banda, el projecte PLANTA, amb seu a les instal·lacions de Sorigué a Balaguer, reobre al públic general el proper mes d'octubre.


Comentaris

envia el comentari