Catalunya Diari

Música electrònica per al públic familiar a CaixaForum Lleida

Música electrònica per al públic familiar a CaixaForum Lleida| Redacció - Fotografia: CaixaForum Lleida

 

La producció de Trípole 'Bitàcola. Un quadern musical' és el títol del concert que estrenarà la programació d’aquest any 2017 per al públic familiar de CaixaForum Lleida. La funció es durà a terme els dissabtes 21 i 28 de gener, a les 18.00 hores.

'Bitàcola. Un quadern musical' proposa a l'espectador una emocionant travessa en la què es podran escoltar cançons populars nòrdiques des d’una òptica actual, a través de la música electrònica, interpretada per instruments com sintetitzadors, l'ewi, el Keytar, l'octopad o el theremin, els quals faran possible que un submarí perdut en la immensitat de l'oceà reiniciï tots els seus sistemes de navegació i pugui tornar a casa tot seguint les instruccions del Bitàcola: un quadern musical.
 
Recomanat als nens i nenes a partir de cinc anys en endavant, acompanyats d’un adult 'Bitàcola. Un quadern musical' és un espectacle musical que narra la història del capità Munch, els oficials Christine i Atles i el mariner Gustav a bord d’un submarí a la deriva, amenitzada per les adaptacions musicals, a càrrec de Xavier Lloses, de les cançons tradicionals de les costes del mar del Nord. En definitiva un espectacle sofisticat, detallista i fascinant  que no deixarà a ningú indiferent, capaç d’atrapar a tots els públics.
 
'Bitàcola. Un quadern musical' forma part del programa d’activitats per al públic familiar de CaixaForum Lleida. Visites a les exposicions, concerts, espectacles i tallers integren aquesta oferta adreçada als més menuts de la família per a què acompanyats d’un adult puguin gaudir d’un cap de setmana diferent.
 
L'activitat té un preu de 6 euros, amb un 50% de descompte per als clients de 'CaixaBank'.


Comentaris

envia el comentari