Catalunya Diari

'Musiquem Lleida'! celebra la desena edició els dies 2, 3 i 4 d'octubre

'Musiquem Lleida'! celebra la desena edició els dies 2, 3 i 4 d'octubre| Redacció - Foto: Facebook Musiquem Lleida

 


Lleida esdevindrà un auditori a cel obert amb la celebració de la 10a edició del Festival Internacional de Música – Musiquem Lleida!, una iniciativa de la Coral Shalom que té l’objectiu d’apropar la música a la ciutadania a través de múltiples concerts gratuïts de grups procedents d’arreu del territori. El festival, que tindrà lloc del 2 al 4 d’octubre, omplirà de música els carrers i places de la ciutat i municipis del voltant amb un total de 20 concerts i 10 formacions musicals.
 
El concert inaugural tindrà es va celebrar la tarda del divendres a les 18.00 hores a l’Institut d’Estudis Ilerdencs, a càrrec del guitarrista brasiler Marcus Toscano. Poc després, a les 19.30 hores, la plaça Paeria s’omplirà de la música d’Andreas Arnold, un grup format per guitarra, baix, percussió i flauta.
 
Dissabte hi haurà actuacions musicals durant tot el dia en espais com el Museu de Lleida, la Plaça Paeria, l’IEI, la Plaça Ricard Vinyes i els Jardins de Santa Clara, així com a Torre-Serona i Sidamon. Musiquem Lleida! ha programat actuacions de blues i jazz amb el Grazz Trio, el Cor de Cambra Fòrum Vocal, la percussió de Tulam Duo, el trio de vent Alisio, el Pax Cor de Cambra de Sabadell,
 
Diumenge la música també arriba al Caixa Forum i l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, així com també a Mollerussa. Es podrà gaudir, entre altres, del grup resident a l’Auditori LleidArt Ensemble, els clarinets de Check in Quartet, la coral Shalom i les actuacions per a públic infantil del Duo da Capo.


Comentaris

envia el comentari