Catalunya Diari

«Nacidos para bailar», el show integral de Los Vivancos, arriba al Teatre de la Llotja de Lleida

Es tracta d'un espectacle que barrjea flamenc, heavie-metal i una orquestra simfònica amb actuacions musicals en directe

Una barreja de dansa, humor, arts marcials, virtuosisme musical i equilibrisme. Aquesta és la combinació que ofereix «Nacidos para bailar», l'últim espectacle de la companyia Los Vivancos, que actuarà el dissabte 14 d'abril a les 21.00 hores al Teatre de la Llotja de Lleida. Los Vivancos, que actuarà per tercera vegada a la ciutat, planteja un show integral amb flamenc, heavie-metal i una orquestra simfònica amb actuacions musicals en directe. Una vegada transcorreguts deu anys de gira ininterrompuda i d'haver actuat a més de 35 països davant de dos milions d'espectadors, Los Vivancos arriba a Lleida per presentar «Nacidos para bailar», el seu tercer espectacle. Després de «Siete hermanos» i «Aeternum», els germans Vivancos (Elías, Aaron, Judah, Cristo, Josua i Israel) s'endinsen en el que ells anomenen «fusió extrema», un còctel amb ingredients com el flamenc, les arts marcials, el ballet i una música que fusiona les arrels amb la modernitat.

Imatge del show de Los Vivancos
Imatge del show de Los Vivancos | LleidaDiari.cat

  

«Nacidos para bailar» compta amb la col·laboració escenogràfica d'Eduardo García Llama, tècnic aeroespacial de la NASA. Aquesta unió mostra com l'art i la ciència poden estar unides. D'aquesta forma, l'escenografia de l'espectacle s'integra com un element més de la coreografia i no com un simple element de decoració. Els preus de  l'espectacle van dels 42 als 47 euros (incloses despeses de gestió). Les entrades es poden aconseguir a través del web www.teatredelallotja.cat, a la taquilla i a l'Oficina de Turisme de Lleida.


Comentaris

envia el comentari