Catalunya Diari

El 'No Surrender Festival' suma participants de tot el món

La tercera edició d'aquest certamen que se celebra a Vilanova de Bellpuig compta amb el suport del club de fans del 'Boss' més important d'Europa

Un alemany amb inscripcions al festival
Un alemany amb inscripcions al festival | LleidaDiari.cat

El 'No Festival' que tindrà lloc el 29 de juny a Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell) ja compta amb 400 músics inscrits per interpretar la cançó ' ', de Bruce. La tercera edició del certamen adopta un caràcter més internacional que mai amb participants que vindran d'Itàlia, França, Anglaterra, Holanda, Estats Units, Austràlia i Alemanya.

Així mateix, els organitzadors que han destacat que un 70% de les persones que s'han apuntat ho fan per primera vegada. A més a més, enguany compten amb el suport del club de fans del '' més important d'Europa. L'impulsor del certamen, Josep Maria Pons, ha assegurat que Bruce ja té la carta d'invitació i que les sensacions indiquen que aquest any és molt probable que vingui.

La tercera edició de No Festival s'ha donat a conèixer aquest dimecres a Cal Magí, una casa rural majestuosa situada als afores de Vilanova de Bellpuig, amb la presència de l'alcalde de la localitat, Joan Trull i el director artístic del Festival, Antoni . Josep Maria Pons ha remarcat que l'interès pel festival ha fronteres i alguns músics ja han demanat les dates de celebració de l'edició de l'any 2020. Les inscripcions per a l'edició d'enguany s'han de formalitzar al web www.nosurrenderfestival.com i tenen un cost de 21,20 euros.

Segona edició del 'No '

Per segon any consecutiu, prèviament al No Festival es durà a terme el No que aquest any tindrà lloc a la zona esportiva de la localitat. El diumenge 9 de juny una cinquantena de joves menors de 15 anys assajaran la cançó ' ' sota la direcció d'Antoni. D'altra banda, els organitzadors han destacat que la cançó 'No ' que es va interpretar i enregistrar l'any 2017, arriba al milió de visualitzacions a, tot i que asseguren que comptant les descàrregues se supera aquesta xifra.

El No Festival sortejarà un any més la rèplica de la guitarra de Bruce, fabricada pel lutier de Les Borges Blanques, . La recaptació que s'obtingui amb el sorteig de l'instrument es donarà a , entitat del tercer sector del Pla d'Urgell, dedicada a l'atenció i a la millora de la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Després de l'enregistrament de ' ', està prevista l'actuació del grup tribut a Bruce, Gisbert & Jacks, una formació considerada la millor d'Europa.

Va aplegar el 29 i 30 de juny de l'any passat més de 5.000 persones

La segona edició de No va aplegar el 29 i 30 de juny de l'any passat més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d'arreu del món. La localitat de Pla d'Urgell va multiplicar per quatre la seva població habitual durant aquest cap de setmana. Un dels moments més intensos va ser la interpretació de la cançó 'Badlands'. Finalment, s'incorpora com a patrocinador de Festival la marca San, que s'afegeix a Maquinària, que posa a disposició del '' un tractor per als seus desplaçaments i Cal Valls.

  • També et ptot interessar: 'Glory Days' serà la cançó que interpretaran enguany al No Surrender Festival

Comentaris

envia el comentari